Suuria odotuksia – höh

Käväisin minäkin Kansainvälisillä markkinoilla Kuopion torilla. Menin sinne suurin odotuksin ja tietysti orkideoita haalimaan. Petyin kyllä aika lailla orkideavalikoimaan, sillä arvelin Hollannista asti tullun jotain muuta kuin mitä voi löytää marketeistamme päivittäin. Oli Phalaenopsis (perhoskämmeköitä), Dendrobium (puikkokämmeköitä)  ja Burrageara (esim. Nelly Isler) vaan ei mitään erikoisuuksia! Orkideoissa ei ainakaan ensimmäisenä markkinapäivänä löytynyt muita kuin ’taviksia’.

Kun nyt markkinoille asti olin vaivautunut menemään, niin ostin tietysti pari ’tavista’. Edullisiakin olivat, kolme orkideaa 20 €:lla, aivan kuten meilläkin usein marketeissa myytävät orkideat ovat.

Orkideoiden lisäksi ostin pari muuta kukkaa, kun olivat niin edullisia ja hyvälaatuisia. Kukkien lisäksi ostin pari mekkoa, mutta muu markkinoiden anti ei oikeastaan suuremmin ’purrut’.  Ensimmäisenä markkinapäivänä torilla oli paljon väkeä ja tunnelma oli mukava. Kahvittelutuokio kuului myös ehdottomasti käyntiin tällaisessa toritapahtumassa.