Odottavan aika on pitkä

Tulin syksyllä valituksi Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylän joukkueeseen. Heti alkumetreillä teimme polkupyörätilauksemme toteuttaaksemme niillä ensi kesän pyöräilymme Pariisiin. Ajovaatteet tilattiin hieman myöhemmin syksyllä.

Pyöräilijät maksavat omasta pussistaan niin pyörät, pyöräilyvaatteet kuin kaikki muutkin matkan kulut.

Olemme viime päivinä lukeneet sosiaalisesta mediasta muiden joukkueiden päivityksiä, joissa he poseeraavat uuden Bianchinsa kanssa. Pyörät ovat tulleet jo Suomeen ja niitä kasataan ja toimitetaan yksi kerrallaan tiimien jäsenille.

Yrityssponsoreiden lahjoittamat varat menevät suoraan hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusta vastaan yritykset saavat logonsa näkyviin mm. joukkueen pyöräilyvaatteisiin.

Huolimatta siitä, että tuskin pääsemme säiden puolesta uusilla keltaisilla pyörillämme ajamaan, monet tiimimme jäsenet odottavat niitä kuin pienet lapset joulupukkia. Puhelu tuntemattomasta tai vieraasta numerosta on viime aikoina saanut uuden merkityksen. Niihin vastataan aina. Kuitenkaan tätä kirjoittaessani kukaan meidän tiimistä ei ole pyöräänsä saanut. Sen sijaan valmistautuminen pyörän saapumiseen on ollut tarmokasta. Eräskin tiimin jäsen on rakentanut vanhan pyörän ohjaustangosta sävy sävyyn sopivan seinätelineen uudelle Bianchilleen.

Teline seinällä odottaa keltaista pyörää saapuvaksi.

Myös ajovaatteiden layoutit ovat nähtävissä, mutta koskettelemaan emme ole niitä vielä päässeet. Jokainen ostaa itselleen mieluisat ajokengät ja niiden sopivuudesta ja ulkonäöstä on käyty vilkkaat keskustelut tiimin WhatsApp-ryhmässä.

Tilattavan pyörän kokoa ei kaikkien osalta päästy sovittamaan, vaan sopiva koko meni arvailuksi, mutta vaatteissa sovituskokoja riitti jokaiselle.

Omalla kohdallani harjoittelu jatkuu vielä ainakin kuukauden pitkillä kävelylenkeillä, spinningillä, BODYPUMPilla sekä luistellen ja lasketellen.

Raili Savolainen 7.3.2018

Jätä kommentti

*