Pienten puolesta pyörällä Pariisiin

Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylän tiimi pyöräilee ensi kesänä Jyväskylästä Pariisiin noin 1500 kilometriä ja matka kestää 11 päivää. Keräämme tempauksellamme varoja vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Kaikki keräämämme varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle. Aamusäätiö kehittää lasten syövän tutkimusta ja Sylva ry puolestaan auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Maksamme itse pyörämme, ajovarusteemme, yöpymisemme, ruokailumme ja paluumatkamme takaisin Jyväskylään.

Team Rynkeby – God Morgon on pohjoismaalainen hyväntekeväisyystempaus, joissa pyöräilyjoukkueet Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista ja Färsaarilta keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille ja nuorille. Vuoden mittainen varainkeruu huipentuu 7.7.2018, jolloin me kaikki yhteensä noin 1950 pyöräilijää, kohtaamme Pariisissa. Tutustu tästä tarkemmin http://www.team-rynkeby.fi/etusivu.aspx

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa lukijoillemme vakavasti sairaiden lasten auttamisesta kauttamme, treenaamisestamme ja varsinaisesta koitoksestamme kesällä, jolloin poljemme porukalla Pariisiin. Jyväskylän joukkueeseen kuuluu 27 pyöräilijää ja 6 huoltajaa. Osallistujia on Jyväskylän lisäksi mm. Joensuusta, Kuopiosta ja Mikkelistä. Tämän blogin sisällön tuottajina toimivat pyöräilijät Lauri Anttila Multialta, Laura Kupari Kuopiosta, Jaana Laitila ja Raili Savolainen Jyväskylästä sekä huollon edustajana Jari Partanen Jyväskylästä.

Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylän joukkueen jäsenet asustavat ympäri keskistä ja itäistä Suomea. Lokakuisella Peurungan leirillä saatiin samaan kuvaan kaksi kolmasosaa joukkueesta.

Kaikkia meitä mukana olevia yhdistää halu tehdä hyvää, oman kunnon ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tavoitteellisuus. Vain harvalla meistä on kokemusta maantiepyöräilystä, mutta nyt opetellaan. Olemme aloittaneet viikoittaiset harjoittelut syyskuussa 2017. Ensimmäinen yhteinen viikonloppu pidettiin lokakuussa Laukaan Peurungassa, jolloin pääsimme tutustumaan toisiimme. Olemme polkeneet sisäpyörällä perjantaisin ja sunnuntaisin meillä on ollut yhteinen pitkä lenkki reippaasti kävellen. Yhteisten treenien lisäksi kukin on harjoitellut itsenäisesti.

Harjoittelun lisäksi olemme hakeneet ja haemme edelleen yrityksiä lahjoittajiksi. Olemme järjestäneet ja järjestämme kevään aikana tapahtumia, joiden kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Olemme kiitollisia niistä lahjoituksista, joita jo olemme saaneet ja otamme ilolla vastaan uusia lahjoittajia.

Raili Savolainen

Kommentit

  • John

    Jaloa , kaikki kynnelle kykenevät auttamaan. Yksityiset/ firmat

Kommentointi on suljettu.