Tule mukaan auttamaan!

Hyvästä hoidosta huolimatta lasten syöpäsairaudet ovat yleisimpiä kuolemaan johtavia sairauksia 1–15-vuotiaiden lasten keskuudessa. Lisäksi kahdella kolmasosalla syövästä selviytyneistä jää sairaudesta tai sen hoidosta jokin vakava terveyshaitta. Hoidon seurantaan ja tutkimukseen sekä perheiden tukemiseen tarvitaan rahaa.

Pohjoismainen hyväntekeväisyysjoukkue Team Rynkeby – God Morgon kerää varoja lasten syöpäsairauksien hoidon tutkimukseen, kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen. Suomessa keräämämme varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Aamu Suomen lasten syöpäsäätiölle ja  Sylva ry:lle. Aamu Säätiö rahoittaa lasten syöpätutkimusta ja syöpähoitojen kehittämistä. Sylva ry tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään arjessa. Erityisen tärkeää on lapsen tukeminen sairauden myötä eteen tulevissa vaikeissa tilanteissa. Team Rynkeby – God Morgonin tekemät lahjoitukset muodostavat merkittävän osan Sylva ry:n ja Aamu Säätiön kokonaisrahoituksesta.

Vuonna 2017 Suomen joukkueiden lahjoituspotti oli 566.527 €. Tänä vuonna tähtäämme tätä summaa korkeammalle. Kuka tahansa voi auttaa meitä pääsemään tähän tavoitteeseen lahjoittamalla rahaa http://oma.sylva.fi/teamrynkeby-godmorgon/16-547 -sivuston kautta.

Yrityksiä Pohjois- ja Etelä-Savossa, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Karjalassa olemme lähestyneet innokkaasti pitkin syksyä. Verkkoja hyvän tekemiseen on heitetty vesille joukkueen jäsenien nykyisille ja aiemmille työnantajille, henkilökohtaisille verkostoille, tutuille ja tuttavienkin tutuille. Tulostakin on tullut ja jo monet yritykset ovat osoittaneet yhteiskuntavastuutaan lahjoittamalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Varainkeruutyötämme helpottaa suuresti, kun voimme kertoa yritysten tekemien lahjoitusten menevän 100 % hyväntekeväisyyteen.  Me pyöräilijät maksamme omat kulumme.

Yritysten lahjoitustasoja ovat platina, kulta, hopea ja pronssi. Pääperiaate on se, että mitä kirkkaampi mitalin kiilto, sitä laajempi näkyvyys hyväntekeväisyyskampanjassa. Ajoasuihin ja huoltoautoihin pääsevät yrityslogollaan platina- ja kultasponsorit. Huoltoautoihin pääsevät hopeasponsorit. Kaikki yrityslahjoittajat saavat omille verkkosivuilleen käyttöönsä Team Rynkeby – God Morgon kannatusbannerin ja sponsoritodistuksen. Lisätietoja sponsoroinnista löytyy http://www.team-rynkeby.fi/sponsorointi.aspx Sivuilta löytyvät jo muun muassa platinasponsori Voiman, joukkueemme kultasponsorien Skodan ja Alkio-opiston sekä hopeasponsorimme Kiillon logot.

Yritykset voivat olla yhteistyökumppaneinamme myös erilaisissa tapahtumissa. Syksyllä järjestimme eri toimijoiden yhteistyönä muun muassa joulukonsertin ja pyöräilymaratonin. Tulevan kevään aikana olemme mukana järjestämässä useita tapahtumia, joiden tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tulossa ovat muun muassa HopLop tapahtumat 5.2., #lastensyövänpäivä 17.2. ja potkukelkkailun MM-kisat 10.3. Tapahtumista tiedotetaan lisää joukkueemme fb-sivuilla.

Myös lapsilla on mahdollisuus juosta lapsille viidessä maassa järjestettävässä koulujuoksutapahtumassa. Suomessa koulujuoksu järjestetään 6.4. Koulut voivat ilmoittautua tapahtumaan 9.2. mennessä. Tapahtuman lisätiedot http://www.team-rynkeby.fi/koulujuoksu.aspx.

Team Rynkeby – God Morgon tukijana olet mukana edistämässä terveitä elämäntapoja ja auttamassa vakavasti sairastuneita lapsia ja nuoria. Lähde mukaan kanssamme tekemään hyvää #pientenpuolesta.

Jaana Laitila