Vinkkejä kerhokauden alkuun

Luin somesta, että Soldiers of Odin etsii kerhotiloja. Tovottavasti tilat löytyvät, niin ei tarvitse enää kaduilla loskassa ja räntäsateessa partioida. Tässä norjalaisenmuinaisjumalansotureille muutama vinkki kerhonaloitukseen ja kerhotilan varustamiseen kahdelta reippaalta kerholaiselta.

  1. Ei tarvitse jännittää. Kerhossa on kivaa, vaikka ekoilla kerroilla voi tullakin koti-ikävä. Ennakkoluulottomalla asenteella vaan ottamaan kontaktia. Kun muistaa olla ystävällinen toisille, niin saa takuulla uusia kavereita.
  2. Hommatkaa junaratapaloja ja paljon. Sen rakentelussa menee aika kuin siivillä ja samalla voi kokeilla hahmottaa, miten pitkän matkan jotkut toiset ovat joutuneet matkustamaan päästäkseen tänne Suomeen.
  3. Taikahiekkaa kannattaa kerhotiloihin hommata myös. Siihen kun upottaa kätensä, niin kyllä mieli rauhoittuu ja alkaa lähimmäinen kuin lähimmäinen näyttää rakastamisen arvoiselta. Muovailuvaha on myös Ok, mutta on jo vähän last season.
  4. Askartelu kuuluu kerhoon kuin nenä päähän. Kaikki juhlapäivät kannattaa huomioida, niin ei lopu ideat. Halloweenina Odin-naamarit ja ystävänpäivänä isot pinkit sydämet, joihin voi kirjoitella kivoja asioita ystävistä. Tai piirtää, jos ei osaa vielä kirjoittaa, niin kuin nyt kerholaiset ei yleensä osaakaan.
  5. Jos vessahätä iskee, niin kerhotädiltä (tai Odinin kerhossa -sedältä) voi pyytää apua. Jätkiksen ja Neiti4veen kerhossa on pikkupönttö ja nallepotta. Sellaiset kannattaa hankkia.
  6. Kerhorepun voi tuunata mieleisekseen, jos ei My Little Ponya enää löydy mistään.
  7. Eväät on tärkeät ja eväsrasian pitää olla sen verran helposti aukeava, että norjalaisenmuinaisjumalansoturikin saa sen auki ilman pesäpallomailaa. Ja muistetaan jättää ne herkut kotiin!
  8. Sisällä on turvallisempaa, kun on hyvät sisätossut. Niitä löytyy vaikka missä HelloKitty -kuoseissa, kun vaan jaksaa etsiä. Jarrusukatkin käy.
  9. Ulkona on turvallisempaa, kun jätetään partiointihommat poliisille. Jos kuitenkin jonkun kerhokerran lopussa käytte hetken partioimassa leikkipaikalla ja sattuu satamaan vettä, niin kurahousut on ihan ehdoton asuvalinta.
  10. Ei saa kiusata toista eli tee toiselle, niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän. Kuvittele jos joku ottaisi sinulta hiekkalapion kädestä. Tai olisit vaikka joutunut pakenemaan vieraaseen maahan ja et olisikaan tervetullut. Miltä se tuntuisi?