Kolmen Ässän pitkä yö hetki hetkeltä – Mitä suljettujen ovien takana todella tapahtui?

Koko Suomi on tänään väsynyt. Syynä siihen on tietenkin se, että kolme Ässää viettivät viime yön suljettujen ovien takana ja koko kansakunta oli huolesta sykkyrällä, että mitä tässä nyt tapahtuu. Saavatko pojat sovittua, kuinka monta himmeliä rakennetaan? Nukahtaako Timo kesken neuvotteluiden? Kaveleekö Juha aamulla presidentin luo vai meneekö sittenkin pyörällä? Jaksaako Alex tämän yön jälkeen enää koskaan hymyillä?

Kauhean jännityksen kourissa koko viime yön hikoiltuani päätin ottaa härkää sarvista ja käsitellä pois tämän traumaattisen kokemuksen jättämät jäljet. Tilanteen käsittelyyn otin mallia Neiti2veeltä. Hänellä on kolme pupua (kuvassa vasemmlta oikealle) Eetu, Iitu ja Aatu, joiden kanssa hän nukkuu öisin ja leikkii päivisin. Pupu-kolmikko on leikeissä milloin missäkin roolissa. Viime aikoina Neiti2vee on usein selvitellyt äidillisesti isosiskon roolissa olevan Eetu-pupun ja leikkejä sotkevan pikkuveljen roolissa olevan Aatu-pupun välisiä riitoja.

Neiti2vee lupasi ystävällisesti rakkaat pupunsa hetkeksi lainaan isille. Ei siis muuta kuin leikin kautta käsittelemään kolmen Ässän erimielisyyksien aiheuttamaan huolta kansakunnan tilasta.

Kello 21.06. Juha-pupu (Aatu) pitämässä suorana lähetettävää tiedotustilaisuutta, jossa hän kertoo pomppivansa aamulla Sauli-pupun luo ellei sopua synny.

 

Kello 22.37. Neuvottelut käyvät kuumana. Juha-pupu koettaa tarjota Alex-pupulle (Eetu) keppiä ja porkkanaa. Aika näyttää tarttuuko Alex-pupu syöttiin.

 

Kello 23.55. Alex-pupun ja Juha-pupun juututta vääntämään tulevien porkkanamaiden lukumäärästä on Timo-pupu (Iitu) päättänyt ottaa aikalisän ja käydä tankkaamassa energiaa loputtomilta näyttäviä neuvotteluja varten.

 

Kello 01.20. Alex-pupu tietää, että istuminen tappaa. Tehokas sykettä nostattava treeni kesken neuvottelujen nostaa vireystasoa ja auttaa jaksamaan vielä ainakin tunnin. ”Tulkaa mukaan Timo ja Juha”, Alex-pupu huikkaa innokkaasti.

 

Kello 04.15. Alex-pupu ja Timo-pupu eivät enää oikein taida keskittyä asiaan. Ei ihme, jos Juha-pupua jo alkaa turhauttaa.

 

Kello 05.03. Alex-pupu on juuri ilmoittanut, että haluaakin 12 porkkanamaan sijasta perustaa 16 punajuuripeltoa. Juha-pupu työntää päänsä pensaaseen ja Timo-pupu on ihan että EVVK.

 

Kello 06.17. Ratkaisu on todella lähellä. Se, joka pomppaa korkeimmalle saa päättää, porkkana-punajuuri-alueiden määrästä ihan itse.

 

Kello 07.00. Kolmen pupun troikka on nukahtanut kesken neuvottelujen loppusuoran. Ei siis tainnut löytyä ratkaisua. Mutta onpas ne söpöjä, kun ne nukkuu.

Kommentit

  • Veikko Kastinen

    Aina neuvotteluissa kannattaisi olla älykkäiden urospupujen
    joukossa olla muutama järkevä naaraspupu. Syntyisi parempi tulos.

Kommentointi on suljettu.