16.), EK, vähemmän makkaraa

Jossain Naantalissa äskettäin

Agenttien esittely presidentille oli meneillään. Presidentin poliisi jatkaa toimintaansa, kuten suojeluspoliisista aikoinaan sanottiin. Salainen palvelu on kehittynyt. Nykyisin käytetään videoneuvottelua. Se säästää aikaa ja voidaan hoitaa katseilta salassa. Käydään asioita läpi entisajan palavereissakin.

Presidentille kerrotaan viimeaikaisista tapauksista. Ruumiita on kasapäin. Virallisesti tietoja on vähän, mutta joukossa on diplomaatteja, residentti ja muita alempiarvoisia venäläisiä vakoilijoita, pörssimeklareita tai oikeastaan sijoittajia, kaahareita ja sen semmoisia pikkurikollisia, ja yleensäkin rikollisia, jengiläisiä, …

niin,

yhteinen nimittäjä taitaa olla rikolliseen toimintaan tai siitä epäiltyyn toimintaan osallisia. On vielä aikaista sanoa, mutta kyseessä vaikuttaa olevan jonkinlainen puhdistus, lynkkauskin, jos jokin termi sinänsä karmealle omankädenoikeuden laittomuuksille olisi tutkimusten tässä vaiheessa keksittävä. Joukossa on kotimaisia ja edellä mainittuja ulkomaalaisia monesta valtiosta.

Toiminta täytyy salata jotenkin medialta. Onneksi suman purkuun kuluu vuosien työ. Syyllisiä ei ole vielä löydetty. Epäilykset johtivat tyhjään organisaatioon.

Toimijoita on useita toimintatavoista päätellen, ja kohteista arvioiden. Siis jengejä, ehkä ääriryhmiäkin, kuten erikoisen isänmaalliset – tulisi mieleen lakkautettu ja maanalainen Isänmaallinen kansanliike suorastaan, jos viittasin ohimennen oikein entisajan muilutuksiin – siis kommunistien kuljettamiseen Venäjän rajalle, muitakin erikoisjoukkoja vaikuttaisi olevan liikkeellä.

Kuopioon perustettu erikoisyksikkö raportoi varmaankin omatoimisesti hallitukselle, mutta tässä eräitä hahmotelmia alustavasta tekoälyn analyysistä. Tiedot täsmentyvät kuten vaali-iltojen tulospalvelu, sitä mukaa kun ääniä – tai tässä tapauksessa – tutkimustuloksia tietokantaan syötetään.

Tavallinen viikkokatsaus jatkuu.

70130 Etsivän keskuspoliisin päämajassa

Salaisin Suojeluspoliisin osasto, nk. Presidentin poliisi, on jatkanut toimintaansa vanhalla supon nimellä. Määrärahat on saatu kierrätettyä valtionbudjetissa ja muulla tavoin. ja homma ei näy julkisuudessa lainkaan. Agentit toimivat eri yhtiöissä ja milloin missäkin.

Tietoverkot jaa salaiset tabletit mahdollistavat työskentelyn missä vain. Älytietokannat auttavat verkkosodankäynnissä.

Tänä kesänä on kulunut grillimakkaraa niukasti – ei ole ehtinyt mökille. Tai oikeastaan mökeillä tässä asutaankin, mutta vain yökylässä.

Kommentit

 • Reinhald

  Ootko huomannu sininen lenkki on parasta.

  • Eino J. (maallikkona)

   Kiitos kommentista – makuja on monia

   – suosin Lihakunnan osakkuusyritys-Atrian tuotteita, ja eräitä uusiakin tuotteita on tullut, joista nettisivulta bongasin

   Atria Kunnon Herkkulenkki 450g
   Atria 500g Punainen Lenkki
   Atria Leppäsavu Lenkki 350 g on laadukas ja perinteinen luonnonkuorilenkki aikuisten makuun..
   Atrian TAKKALENKKI 500 g, siinä vasta on sitä jotain …

   ja 9 % jauhelihaakin ostelen toisinaan (lenkkejä sinänsä harvakseltaan, joskus ns. uunimakkaraksi)

   JK: Lihakunnan sivulla kerrotaan.
   “Lihakunta on perustettu vuonna 1903 Kuopiossa. Lihakunnan tärkein tehtävä on hoitaa jäsenistönsä etuja ja näkökulman esilläoloa atrialaisessa yritysperheessä… Lihakunnan tärkeimpiä osakkuusyrityksiä ovat Atria Oyj

Jätä kommentti

*