4. Kaaosta lietsomassa

Kuopiossa aamulla

Agentti on soluttautunut ja sulautunut kansan joukkoon. Vaivihkaa hän lietsoo tyytymättömyyttä asukkaitten keskuudessa ja levittää oppiaan. Somessa agentilla on iskuja piilovaikuttajana. Toimintaan tulee tukea rajojen ulkopuolelta, joten myötäily riittää vaivihkaisesti. Liikaa huomiota ei kärkytä. Oleillaan ja annetaan helteen pehmitellä. Tuloksia kertyy.

Jossain kuopiossa klo 8

Täytyy lähettää kiitossanoma saadusta rahalähetyksestä. Voitelurahaa. Se on tarkoitettu liikemiesten ja sopivien kansalaisten hersyttelyyn. Kassillinen kullekin.

Politikkojen ostaminen on täällä tehty hanalaksi. Täytyy varoa ja käyttää vain faktoja. Tavanomainen vieraanvaraisuus ja pienet tuomiset riittävät. Kun sopivasti valitsee, onnistuu. Avustuksia voi antaa. Verkostot ovat hyviä.

Toisaalla kuopiossa

Kyllä vaan. Mellakoita ja kapinaa valmistellaan. On keksittävä uusia ilmaisuja aiheelle. Politikot ja tutkijat osaavat homman. On meillä koulutusta ja nettituki klobaalisti, joten tarkkailu riittää. Sopivasti sytykkeitä kaduilla, niin hommat hoituu. Sen jälkeen on hyvä nimetä johtajat ja jakaa etupiirit. Ranskan vallankumous on oikeastaan yleinen malli. Valankumous syö lapsensa. Ja sitten me napoeleonit olemme valmiina.

Kuopion liepeillä

Jahas, missäs tänään on mielenosoituksia? Kun on aikaa, voi elää kädestä-suuhun, eli mennä tarjonnan mukaan. Kuulee ja näkee. Voi myös vaikuttaa. Mukava repullinen tuli taas mania, joten kyllä hommat etenevät. Porukakin jakaa eväitään ja tarjoaa tuopit. Kesä menee taas mukavasti.

Kommentit

 • Matti

  Näinhän se mielestäni menee, viimeksi rokkijuhlat olivat vänärillä 2019 ja valokuvan perusteella turvavälit olivat kunnossa. Onko nyt 2021pakko järjestää tapahtuma, vaikka viime vuonna korona epidemia näytti voimansa. Kyllä se mielestäni on ollut tiedossa, ettei korona häviä vuodessa mihinkään. Mutta raha tekee tehtävänsä ja ”kynnysrahalla” on taivaallinen voima. Sitä eivät mitkään virukset estä. Ja kukaan ei voi pestä käsiään seurauksista, sillä koko Suomi änkäytyy Väinölänniemelle ja ruuhka tulee olemaan samanlainen kuten 2019. Siis, avi raotti välillä ovea, että tapahtuma saatiin järjestettyä. Välillä laskettiin kiihtymisvaihetta melkein nollaan, edellä mainitys syyn vuoksi. Tuleepahan laumasuoja koko maahan ja sen mukana neljäs-viides aalto joka laittaa Suomen polvilleen. Katsotaa miten loppupeleissä käy.

  • Eino J. (maallikkona)

   kiitos Matti – on oikeastaan tiedote tuo kommenttisi …

   mutta kaaokseenkin ja etenkin eri maiden agenttien liikkumiseen vaivihkaa tietysti liittyy erinomaisesti.

   Turvavälit ja omat eväät sekä hyvä hygienia et maski on rokkijuhlassa ehdotonta jokaisen itse huolehtia … Ja kahvat kaakkoon vahvistimissa … eli pelit soimaan …

   tänä kesenä tuo agenttitarina on jäänyt vaiheeseen, onhan toki korona(kin) johtanut vakaviin vaurioihin, ja kuolemantapauksiin, että jotta jännitystähän tämäkin osaltaan tuo, ja aivan oikeasti eikä vain mielikuvituksessa tai paperilla – iskeekö tauti? vai puikkelehdinko onnella välistä?

Kommentointi on suljettu.