EXTRA: Suomesta kolhoosi, kommunismi tuhoaa pandemian

Suomalaisten on omaksuttava kiireesti kommunismi. Kommunistinen Kiina onnistui nujertamaan koronaviruksen leviämisen ilman rokotuksia, kertoi YLE sivustollaan 21.12.2020. Joululahjana meille itsellemme ajatusta on kehitettävä. Eduskunta säätää lait pikana. Kiire on.

Kommunismi taisi hiipua meillä sukupuuttoon. Puoluettakaan ei taida enään olla? Mutta pianhan sen perustaa. Kansa kaduille vaatimaan ja tekemään vallankumousta! Arabikevät Suomeen, tai talvi. Keskuskomitea, politbyroo ja paikalliset työprikaatit. Yhtenäinen puku jokaiselle. Säästää vaatekuluissa suuresti. Veljeys ja tasa-arvo – vihdoinkin.

Vallankumouksena muutos voidaan toteuttaa päivissä. Tarvitaan vain hyvä tahto. Korona nujertuu. Kaikille on töitä. Eliitti kyntää peltoja kuten aikoinaan professorit Kiinassa, voisi olla totta jo keväällä. Tehtaat kansalle ja kapitalistien muukin omaisuus. Veroja ei tarvita kun tuotto ohjautuu yhteiseen hyvään ja jaetaan kaikille tasaosin.

Kyllä jostakin arkistojen kätköistä käsikirja löytyy, ehkä oikea kommunistikin vielä johtajaksi vanhainkodista, tai, uudelleenkoulutukseen osoitettaisiin väkeä runsaasti. Televisiolla piti olla tämä rooli, joten nyt olisikin aika ottaa kaikki kanavat sivistyskäyttöön.

Pukuja ei ole heti jakaa, mutta aloitettaisiin talvisodan tapaan, malli cajander oli yleinen sota-asu. Kokardi jaettiin, joten punalippuja vain.

Extra postaus. Puolueet ja kansa toimivat yhdessä, siinäpä kansan voima!

Kansan komissaari, Toveri tietenkin ja paljon uusia kauniita ilmaisuja, täytyy palauttaa mieliin: kansankokous, pioneeriosastot päivä- ja lastentarhoille, työprikaatit ja -osastot työpaikoille. Yksi yritys alalleen, joten firmat tekevät yhteistyötä, jolloin tuotantoluvut nousevat. Velat kuitataan ja pankit, mihin niitä tarvitaankaan.

Hyvät Toverit – torjutaan pandemia(t). Yhdessä!