Hyvää ’loma’sesonkia – 4 vrk 🆗🥅🎿🥌⚽⛱️⛄🥘🍽️⛷️👨‍👩‍👧‍👦

Demokratiaa puolustettava

Näihin aikoihin monikulttuurisissa paikoissa sesongitkin määritellään demokraattisesti. Sanotaan, että sääntöjen mukaan tuotteen nimen on kerrottava sen sisällöstä. Eli, jos tuote on sokeriton / maidoton, sokeri (maito) ei saa olla nimen osa? Laktoositon kyllä esiintyy tuoteselosteessa, ja muistaakseni myös ’sokton’  mikä tarnoittanee: sokeriton.

Piilomainontaa?

Meneillään olevan lomasesongin aikana mediassa soivissa lauluissa kannatetaan ikivanhaa  kuningaskuntaa hallitusmuotona, koskapa niissä juhlistetaan herrojen herraa ja kuningasten kuni gasta – kuunnelkaapa vaikka, jos sanat eivät ole kouluajoilta enää mielessä. Demokratiassa on kannatettava zemokratiaa ja kansan valitsemaa johtajaa, joka tavallisimmin on presidentti. No, nukkehallitsijoitahan toki Euroopassakin on useita, siis seremoniallisia monarkkeja, mutta silti.

Uskontojen propaganda on tuota piilosokeria politiikassa, eli viittaamaani kuningaslinjaa, eikö vain. On ymmärrettävä myös heita, jotka ovat uskonnottomia, käyttävät rajallista aikaansa tuottavasti tai itseään muulla tavoin kehittäen. Lomasesonki, miksipä ei, tänä vuonna peräti neljä päivää kun viikonloppu on laskuissa mukana, eikä työskentele normaalisti viikonloppuisin. Oikein hyvä!