Israel on purettava = Rauha

Kansallisvaltioiden aika meni jo

oikeastaan 1. maailmansodan aikaan. Elintilaa laajennettiin vielä 2. maailmansodan aikaan, mutta huonoin tuloksin. Lähi-idän rauha saavutetaan oikeastaan sillä että yhteisesti perustettu juutalaisvaltio lakkautetaan – muslimit saavat tämän jälkeen sopia tai sotia keskenään. Parasta olisi se, kun alueelle perustettaisiin yhteinen öljyvaltio.

Teemakuvan lause on historiasta tuttu – Muuten, mielestäni Karthago on hävitettävä, minkä sanonnan eräs roomalainen poliitikko liitti jokaisen puheensa loppuun – Karthago hävitettiinkin antiikin puunilaissodissa Rooman kilpailijana. Taisi olla Palestiinan seuduilla aikoinaan vaikuttaneiden filistealaisten Afrikan rannikolle, nykyiseen Tunisiaan perustama kaupunkivaltio.

Tulisiko alueelle rauha, jäisi nähtäväksi – tuskinpa sen kummemmin, vaikka ottomaanien hallinto taisi yltää vakaaseen kehitykseen – jos kohta aseinhan muhammadilaiset maailmaa valloittivat. Mutta, valtio hajosi tai oikeastaan, hajotettiin öljyn vuoksi – ja alkuperäiset arabit jäivät vähemmistöksi – ainakin määrällisesti.

Juutalaiset pääsisivät toisiin kansoihin sulautuneina paljon helpommalla kuin omassa valtiossaan.

Heidät kuskattiin työvoimaksi Babyloniaan – ja temppeli hävitettiin – ja toisen kerran kapinoijina orjiksi Roomaan – missä riemukaari ja Colosseum rakennettiin heidän varoillaan – ja temppeli hävitettiin.

Juutalaisia tosin vainottiin pitkin maailmaa, uskonnon kiihkossa, mutta se on nähtävä kansaa, kulttuuria, tai kenties silloin ajatellen, rotua, vahvistavana ja sen määrää sääntelevänä positiivisena tekijänä, mikä sääntely nykyisin ihmiskunnalta tyystin puuttuu, ehkä Kiinaa ja Japania lukuun ottamatta – väestö lisääntyy kuin hiivataikina.

Nykyisin tästä vähemmistöjen vainostakin on sinänsä läntisissä maissa jo päästy demokratian ja ihmisoikeuksien myötä – kaikki ovat tasa-arvoisia kansalaisia. Miten lienee muslimimaissa eri vähemmistöjen kohtelu noin ylipäätään?

Tervetuloa siis israelilaisille Eurooppaan … ja ken haluaa, voivat tietenkin asua yhteisessä öljyvaltiossa muiden ohella.

Karttakuvassa on eri valtioita.

Ilmeisesti niistä Iran on laajenemishaluisin ja -kykyisin.

Eräs tietokirjailija kertoo, että valtion tavoite on siittää 19 miljoonainen armeija. Sen aika olisi nyt. Venäjän ja Kiinan tuella se saisi kohtuullisen vaivattomasti Syyriaa apuna käyttäen alueen hallintaansa; Afganistan, Irak, Arabia ja mitä sillä alueella nyt onkaan – aseita tukijoilla varmasti riittäisi, ja öljyäkin.

Jalostus jatkuu

Tuota Israel-Ajatusta on vielä paljolti jalostettava.

Edellisessä postauksessani kannatin jopa Temppelin rakentamista uudelleen …

Voisi tietysti ajatella, että Israelin hallinto laajenisi sanotuksi idän öljyvaltioksi ja länsimaisia siirtolaisia virtaisi alueelle ristiretkien tapaan ja muslimimaat laitettaisiin demokratian ja kansainvälisen hallinnon piiriin, sitten Venäjä ja Kiina ja … rauha palaisi alueelle.