Kesän 2017 jännitystä

Jossain Etelä-Kiinan merellä

Kalastajaveneestä ja lukuisista rahtialuksista havaittiin pohjoisen taivaalla erikoinen valoilmiö revontulien loimottaessa kaukana taustalla. Asiasta ei uutisoitu sen tarkemmin, mutta esimerkiksi Kiinassa rekisteröitiin vahvoja tärähdyksiä.

Tarkkailijat

Eräissä lähteissä arveltiin valoilmiön olleen korealaisten rakettikokeita.

Beking kesäkuu 2017

Kiina ilmoitti jo etukäteen, ettei Haagin kansainvälisen tuomioistuimen päätös merialuekysymyksessä Etelä-Kiinan merellä sido sitä. Kiinan mielestä 90 prosenttia Etelä-Kiinan merestä kuuluu sille. Maa ei ole myöskään osallistunut oikeudenkäyntiin.

Haag kesäkuu 2017

Haagin kansainvälisen tuomioistuimen päätös on lainvoimainen Kiinan kieltäytymisestä huolimatta.

Naantali kesäkuu 2017

Täällä Juho-Kusti – kuuleeko Alli? (pitäisiköhän nämä salaisen radion kutsut päivittää … vähän outoja ja vanhahkoja kännykkäaikaan … ) Alli kuulee, kuuntelen. J-K: ostaisitko tuoreet leivokset ja venäläistä sajua, kun Putin tulee kylään iltapäivällä! Alli: ostan, tottakai. J-K: toisitko vielä jotain juomapuolta, kun sitä Tarjan raparperimehua nyt ei juo …! Alli: ostan jotain , Loppu. Loppu.

Yleisradio kesällä 2017

Uutisissa kerrotaan komeista revontulista eri iltoina. Ne näkyvät aina etelää myöten kirkkaan taivaan vallitessa.

Tähtitieteilijät Helsinki

Arvellaan, että erikoisia meteoriittejä on saattanut pudota maihin jossain päin – jotain erikoista maailmalla tapahtuu – Venäjällä ja Kiinan suunnalla…

Aseteknologian päämajassa

Sotilasarvioissa epäillään, että on keksitty aivan jotain uutta asetyyppiä, lähempi pohdiskelu jatkuu. Tuskinpa kukaan UFOIhin enää uskoo.

Kertoja

YK:n turvallisuusneuvoston jäsenet ovat ryhtyneet niskuroimaan kansainvälisen oikeuden suhteen; tapauksia on ollut esillä Krimillä ja Etelä-Kiinan merellä.

Merialueet

Merialueilla on havaittu outoja rahti-, sota- ja kuljetusalusten katoamisia. Ihmettelyn aihe vakuutusyhtiöissä ja esikunnissa on johtanut katseet Bermudan kolmion mystiikkaan. Laivoja ja kontteja on ryhdytty jäljittämään toden teolla. Kohdealueilla on kuitenkin valtavat muovilautat ja saasteröykkiöt, mitkä haittaavat kalastusta ja laivojen kulkua sekä etsintöjä. Jätelautat jopa liikehtivät erikoisesti – aivan kuin purjelaivat menneinä aikoina. Lauttojen muodostumia on havaittu lähes kaikilla merillä. (Muovia raportoitiin olevan jopa Kallavedessä runsain määrin).

Naantali kesäkuu 2017

Juho-Kusti täällä, kuuleeko Alli? Kuulee, kuuntelen. Toisitko jostain sian korvia, jotta saadaan valmistettu kiinalaisia sipsejä !! ja mitä sitä nyt onkaan laitettava tarjolle?? pari koiraa ja … no ei nyt sentään…. mutta, keksi jotain …. sieltä tulee yllätysvieraita iltapäivällä … Etsin jostain …

Kertoja

Ja eipä aikaakaan, kun puhutaan aluelaajennuksista … kiinalaisille kun olisi tilaa pohjoisessa harvaan asutussa Venäjän maassa …. ja Suomellakin olisi mahdollisuus parannella asemiaan EU:n myötä, kun Karjala liittyisi unioniin, ja Pietarin seutu myös.

Venäjän romahduttaminen ja eri kaikilta puolilta eristäminen vaatii kuitenkin paljon salaisten agenttien ja valtiojohtajien valmistelua (salaisesti tietenkin).

Vastaavasti Venäjän kanssa kannattaa suunnitella eri uhkakuvien torjuntaa ja kertoa mahdollisista Kiinan aikeista mitä salaisimpana ja epäuskottavimpana tietona. Valitellaan tietenkin, että he ja kumppanit ovat syvemmällä sulkulistalla vielä vuosia. Öljy ja kaasu tulevat lähiaikoina mukaan. (kaksi väkevää kansaa kamppailisivat keskenään)

(Paljastamatta kesätarinan seuraavan jakson antia liijemmin, saattaa Jäämeren ja koillisväylän seutu sekä eri muut suunnat olla tapetilla. Kunnon kansalaiset tietenkin asettavat julkisissa puheissa paljon saastuttavgien maiden tuotteet ostoboikottiin. Varmaan tästäkin salaseuraisuudesta vielä puhutaan.).

  • Kesäjännäri jatkuu, kun ehditään pohtia agenttitarinalle jatkoa ……………. (henkilöille on oltava myös nimet) ……

  • Kiinasta ja Intiasta tulisi hyviä maailmanpoliiseja, kun demokratiaa veidään eteenpäin – siis jonkinlaista rauhaan pakottamista kriisimaissa……………… agenteille riittää tekemistä …..

Kommentit

  • Eino J. Pennanen

    Tuo vuosiluku on tietenkin: 2016

    tämä postaus oli tarkoitus julkaista kesällä lomakertomuksenani … jatkojaksoina …

Kommentointi on suljettu.