Kuolema Etelä-Kiinan merellä, 25 / jätitkö lapsesi vieraan hoitoon?

Kuolema Etelä-Kiinan merellä - kesäjännäri

Savon City:

Uusi tutkija saapuu agenttiryhmän aamupalaveriin. Asiat käsitellään ripeästi. Hän on laatinut muistion ja se käsitellään valmennusryhmässä. Tänään paikalla on paikan esimies ja toiselta osastolta perehdyttäjä. Koulutus ja työkokemus käytiin tulohaastattelussa läpi aina päiväkodista ja varhaiskasvatuksesta saakka. Kaikkea kysyttiin, jopa sitä, ketkä kasvattajat muistan nimeltä päiväkodissa.

Muistiossaan aloitteleva tutkija on kummastellut havaintoaan Etelä-Kiinan meren tutkimusaseman tuloksista. Hän päätti ottaa tiedon esiin ennen muistion tallentamista. Hän toteaa esimiehelleen, että hänen mielestään aseman raporteissa on jokin vika – ovatko tiedot aitoja? Kuinka niin? mielestäni kakkososassa raportoidut tulokset ovat paljon ilmoitettua pohjoisemmasta, hyvin paljon. Hyvä että havaitsit, kommentoi vieras. Sinähän olet antanut vaitiololupauksen, eikös vain? Asia on salainen.

Viralliset tutkimukset

Viestinnässä ja raporteissamme käytetään aina virallista toimipistettämme Etelä-Kiinan merellä. meillä ei ole toimintaa pohjoisemmilla merillä – siis virallisesti. tänään siirryt seuraavaan tutkijaryhmään ja sinut perehdytetään järjestömme erilaisiin toimialoihin. Käsityksemme mukaan sinusta tulee lähivuosina erinomainen agentti tutkijatyösi ohella. Tutkimisprojektit ovat järjestömme peitetarinoita, mutta olemme niissäkin hyviä. Agenttityö on varsinaisesti nykyisin oikeastaan sivutyönä tehtävää. Matkustelu ja kokoukset maailmalla ovat tutkimustehtäviin ja kauppaan liittyviä – aina.

Agenttien kasvatus lapsesta alkaen

Järjestömme palveluihin sisältyvät vakuutukset ja tavalliset työpaikkaedut. Tämän lisäksi meillä on varhaiskasvatukseen liittyvät lasten päiväkodit – emmehän halua lastemme kasvattajiksi mitään pienipalkkaisia humanisteja tai nyhveröitä – vai kuinka ajattelet? Tietenkin lapset ja meistä jokainen omaa koulutusmahdollisuuden eri puolilla maailmaa olevissa julkisissa tai yksityisissä kouluissa.

Opiskelemme tavallisissa kouluissa, mutta tämän lisäksi lapsesta alkaen meidät perehdytetään opiskelun ohessa agentin taitoihin. Kuntoilemme kuten Tahko Pihkala suomalaisia opetti.

Lähes vauvaikäinen kelpaa tavanomaisiin agenttitehtäviin, sanomme. Lapset eivät järjestössämme lähde terroristeja tai sotakärhämiä pakoon – he osaavat toimia hätääntymättä. Puistojen leikkipaikoilla he saavat parhaat laitteet ja kaverit suorastaan tyrkyttävät eväitään ja lelujaan – he ovat ihmissuhdeasiantuntijoita ja osaavat käsitellä hiekkalaatikon pikkuterroristeja, jos siihen on tarve. Aikuisinahan agenttien lapset osaavat käsitellä kaikenlaisia terroristeja, kuten parhaista televisiosarjoista ja elokuvista olet agenttien havainnut osaavan tehdä – sinä olet parin vuoden kuluttua sellainen!

Tuo lapsesi agenttien kouluun – tämä on turvallisin ja pätevin tie menestykseen. No, mainostamista ei tietenkään voi toteuttaa, mutta kyllä oikea päiväkoti ja oikeat opettajat tiedetään Kuopiossa ja muuallakin. Tarhojen opettajat ovat hyvin koulutettuja