Maski tuhrii meikin, käsidesi kynnet 🎨💄

Korona-suojien käytöstä tulisi maksaa kansalaisille elvytysrahaa. Edelleen näkee kaupoissa maskittomia, ja heitä, jotka ohittavat käsihuuhde-automaatin. Moni tarvitsee työssään näyttävän ja huolitellun olemuksen, pintasilauksen. Hymy kuuluu vakiovaatimuksiin, mukavuus ja ehkäpä näyttävät uuden muodin mukaiset vaatteet, kampauksenkin. …

Ajatus voi olla maskittomuuden taustalla. Eräissä uskonnoissa sinänsä kasvojen peittäminen on naisten juttu, miesten vaatimuksesta kaiketi,, mutta silti. Kun vettä ei ole, käsien pesu lienee toisarvoinen. Ruokailu toteutuu oikealla kädellä… Hiekka-aavikoilla hengitystiet suojataan, joten suojautumiselle on kuitenkin yhteiset perusteet maanpiirissä, näin luulen.

Olisiko tuo elvytyskorvaus hyvä? Kaupathan tarjoavat jo tuon käsidesin? Mutta meikkitauko töiden alkajaisiksi ehkä? Jos mennään terveys edellä, maski on vähäinen vaiva sittenkin.

Kommentit

 • Matti

  Mielestäni meikitön, puhdas iho on näyttävämpi, kuin viiden sentin ”pakkelikerros”. Eihän se ihokaan kestä vuosikausia kaikenlaisia ehostusmaaleja, saattaapa tulla vieläkin pahempaa jälkeä. Olisikohan tämä naisten maalausinto peräisin alkuasukkaiden tavasta lähtöisin. Mutta kuitenkin, jokainen taaplaa tyylillään.

  • Eino J. (maallikkona)

   niinpä – kiitos kommentista!

   muistelen että on löydetty hyvin vanhoja viitteitä meikkaamisesta. että se kuuluisi kulttuuriin, ja myös näyttämölle.

   televisiossa valkolainen on kalvakka ilman meikkiä, so. epäluonnollinen.
   saunapuhdas ja löylynjälkeen punakka, mikäs sen somempaa? Mutta onhan se toki yksi rahakas liiketoiminta-alue (myös miehillä) tämä ehostaminen, joten suotakoon
   myötäeläen jutustellen.

Kommentointi on suljettu.