Onnea Savon Sanomille – uutisvoitoista!

Päivälehdessä 20.1.2017: ”STT-Lehtikuva lainasi Savon Sanomien uutisia viime vuonna 127 kertaa. Luku on paras, johon Savon Sanomat on koskaan yltänyt. Esimerkiksi vuoden 2015 määrästä siteeraukset lisääntyivät yli kolmanneksella. Uutisvoittojen määrä nosti Savon Sanomat viime vuoden viidenneksi siteeratuimmaksi mediaksi Suomessa.”

Onnea uutishankintaan myös vuonna 2017!

Silmittelen päivittäin Savon Sanomien uutisia netistä ja aamuisin lehdestä. Mieleeni on jäänyt vuosi 1986, jolloin nimesin mielipiteessäni Savon Sanomat uutisvoittajaksi presidentti, tohtori Urho Kekkosen poismenosta kertoneen etusivun uutisen ansiosta – ymmärtääkseni vain harva lehti, jos mikään, ehti uutisoida myöhähköön edellisenä päivänä sattuneen tapauksen. Tuolta päivältä on jäänyt toki mieleeni myös Itkonniemellä järjestetty kilpa-ajo, missä eräät tuttavani olivat järjestäjinä – varmaan ajajinakin.

Ymmärtääkseni myös monet Savon Sanomien blogit ovat luettuja ja vakiinnuttaneet asemansa pidettyinä. Tämän ansiosta kysynkin postaukseni alussa joskus, että olethan lukenut naapuriplogit. Onnea myös heille! ja Teille lukijamme.

Tervehtien Eino J.