Onnellinen tulevaisuus 2018 »» 2019

KIITOS että viihdyit kanssamme vuoden 2018

Savon – Iisalmen ja Varkauden Sanomien plogien parissa – ja erityisesti siitä että luit Rauhallista odotusta postauksiani! Jäljempänä on muutama linkki keskeisimpiin, vuoden 2018 luetuimpiin. Juttujani voi silmäillä tietenkin myös vierittämällä viimeisimmästä alkuun – OLE HYVÄ!

Politiikasta olen kirjoittanut, samoin taloudesta ja yhteiskunnallisista aiheista. Merkittävin ehkä on tuo taloudellinen hometalojen ihmettely parin vuoden takaa (lue nekin) – kuinka sitä edelleen sallitaan hometalojen rakentelu – niitä kun putkahtelee solkenaan uutisissa esiin? ⁉ 😈

 

🌐💡🍲🍯🍔    🚏 🚈 🚌  🚉

Keveähköt ja viihteellisimmät aiheet – satiirikin – kiinnostavat lukijoita havaintojeni mukaan –  ehkä jopa enemmän kuin vakavat ja haasteelliset aiheet – ymmärrettävää; Päivän lehdessähän on vitsinurkkaus,  sarjakuvat jne.

😋
Luetuin tai eniten klikattu oli tyttöjen muodista tekemäni havainnot, se on linkkiluettelossani ensimmäisenä – siis ylin (25.7.2018). Monilla naapureillani on ollut tästä viihdyttävästä linjasta hyviä pohdintoja. Luin ne mielelläni – kiitos heille. Teemme uskoakseni mielellämme postaajina tilaa sellaisille – hyvin kirjoitetuille ajankohtaisille postauksille, siinä sivussa joku Teistä lukee myös meidän toisten plogien postauksiakin – näinhän se menee.

🌐
Vakavista aiheistani yhteiskunnan ja kansalaisten ympäristötietoisuus on kasvanut aivan viime aikoina – huoli selviytymisestämme lämpenevän Maapallon osalta on käsin kosketeltava. Olen kannattanut tältä alueelta mm. lähiruokaa – julkista liikennettä jne. 🍲 🍯 🍔 ja 🚏 🚈 🚌  🚉

Kirjoittelu jatkuu 2019

Talouskin vaatii 2019 oman osansa pohdinnoissani. Rauhallista odotusta – plogini nimi – liittyy juuri talouden ja työllisyyden peruskäsitteitä selventävään kaavioon ja erääseen puheenvuorooni 1990-luvulla ja sen jälkeen. Kuva aiheesta on ollut esillä eri vuosina ja liitän sen tekstin loppuun.

2018 postauksiani

…. linkkejä korjattu 9 pintaan … pahoittelu että eivät toimineet …

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/tytot-alusvaatteisillaan-kaupungilla/

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/varkaita-kuopion-torilla/

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/kerjalaisia-kuopion-torilla/

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/hyvasti-taksi-hyvasti-kiireaamu/

 

aiemmin mm.

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/niskuroinnistako-palkinto/

https://blogit.savonsanomat.fi/rauhallista-odotusta/rakennusrahasto-ratkaisu-homeongelmiin/

25.7.

24.11.2018

 • 22.7.2018
 • 1.7.2018
 • 17.4.2018
  8.7.2018
  8.8.2018
  6.3.2018
  24.1.2018
  15.6.2018
 • oma lukunsa on lomahenkinen novelli – kesäjännäri,
 • mikä jäi kesällä 2018 hieman kesää 2017 ohuemmaksi
 • (pystytekstinä on: Olethan jo lukenut naapurien postaukset)