OPEC ja Fidel Castro sekä Suomen metsät

On hyvä että Suomeen investoidaan ja sijoitetaan ulkomailta. Suomessa on suomalaisilla vielä paljon myytävää. Seuraavassa kehitysvaiheessa suomalainen ja maailman puuvaranto liitetään Euroopan hiili- ja teräsyhteisöön. Kolmannessa vaiheessa kansallistetaan kansainvälisesti maailman öljyvarat. Samoin tehdään kaikille luonnonvaroille. Tämän jälkeen voidaan kansallistaa samanaikaisesti kaikki yksityinen omaisuus eri valtioissa, ja kapitalismi lopetetaan tyystin.

Hiili- ja teräsyhteisön idea oli rajoittaa sotaa. Tähän liittyy myös öljy (ja muut luonnonvarat). Jos sotaan aikoma maa tarvitsee toisten luvan ostaa öljyä, puuta, hiiltä ja terästä (ja muita luonnonvaroja) sodat loppuvat.

Ja kun ensin myymme suomalaiset yhtiöt, maat ja mannut, tai luovutamme palvelut – kuten nykyisin runsaasti tapahtuu – ulkomaalaisille yhtiöille ja vastaaville, saamme siitä runsaan maksun, ja kun sitten tulevaisuudessa jälleen kansallistamme kaiken, saamme omaisuutemme taas takaisin. Aikoinaan juutalaisilla oli tällainen riemuvuosi (50 vuoden välein), jolloin perintömaa palasi sen alkuperäiselle omistajasuvulle.

Parina iltana on ollut ohjelmaa öljyteollisuuden kehittymisestä lamppuöljystä polttoaineen kautta erilaisiin muovituotteisiin. Tuo kansallistamisajatus on peräisin arabien ja vastaavien kansallistaessa amerikkalaisten ja brittien isännöimät öljykentät… Kyllä opec-herrojen ja ruhtinaiden hymy hyytyy kansallistettaessa, kun miljarditulot ehtyvät, pankkitilit jäädytetään ja öljylähteet otetaan ehtyvänä luonnonvarana ja kasvihuonepäästöjä tuottavana haitallisena aineena kaikkialla kansainvälisesti samaan aikaan kansan haltuun, Castron malliin, jonakin päivänä! Sama se on tunne varmasti kaikilla heilläkin, joiden kaivokset ja metsät jne. otetaan kansainvälisest kansan haltuun…

Edesmennyt Fidel Castro jätti historiaan hyvän mallin – esimerkin siitä miten kapitalistit kyykytetään – niinkin iso maa kuin Yhdysvallat.

Oman maan ja oman kansan arvo täytyy ensin havaita ennen kuin sitä voi arvostaa.


Yle toteaa sivuillaan: …”Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professorin Teivo Teivaisen mukaan Fidel Castron kuolemalla on valtava symbolinen arvo. Siitäkin huolimatta, että terveysongelmista kärsinyt 90-vuotias Castro ei ollut enää vallankahvassa.

– Hänen symboliarvonsa Kuuban nykyhallitukselle on niin valtava, että spekulaatiot ovat käynnistyneet siitä, että mitä nyt tapahtuu, Teivainen sanoo. …”


Jaa, lähdetäänpäs taas töihin, leipää tienaamaan, ja palataan kansallistamiseen ja vallankumoukseen paremmalla ajalla, joskus tuonnempana. (Tuo lippukuva on hatusta vedetty, toivottavasti ei ole minkään maan erityisesti)