Osa 10.) Naisvakoilijan kuolema – ohjus droonnesta 🚀

Jossain Kuopiossa:

Lemmitty Mäkinen ajaa rauhallisesti kaupungilla ympäristöään tarkkaillen. Agentti on vaanimassa kilpailevaa vakoilijaa. Jahti on kestänyt pitkään. Tietoja on varastettu, joten ne on saatava takaisin ja uhka eliminoitava. Parasta olisi saada lähetettyä väärää tietoa ennen agentin eliminointia.

Naisia on  lähetetty Suomeen ja Kuopion tukikohtiin runsaasti. Koronan aikaan heidät on ollut oikeastaan varsin vaivatonta paljastaa. Todisteiden hankinta on aikaa vievää ja edellyttänyt ansojen virittämistä. Nyt eliminoidaan pahaa aavistamaton tunkeilija.  Keinoja on runsaasti.

Drooneilla on pystytty selvittämään agentin toimia hyvinkin tarkkaan. Pienoishelikopteri soveltuu kuvauslaitteineen tehtävään varsin hyvin. Kamerat ovat pieniä. Sitä voidaan lennättää lähes huomaamatta. Kävimme myös erään valtion vakoilijan droonien kesken ilmataistelun – kilpailijat ammuttiin alas pienoisilla laitteilla. Tavallisen aseen rekyyli hieman häiritsee ohjausta, mutta kaiken aikaa järjestelmä kehittyy. Laittakaa taas muutama lisää.

Hyvä kolmen kynän sihteeri

Olen käyttänyt runsaasti rahaa kiinalaisten tuotteiden markkinointiin – ne toisaalta myyvät itse itsensä. Enemmänkin on kulunut median voiteluun ja paikallisen sosiaalisen median ohjailuun. Se on tehtävä vaivihkaa ja hienovaraisesti.

Alkavat jo pelätä koronavirusta ja kiinalaisia – näin on hyvä. Ennen täällä pelättiin ryssää – ja vihattiin. Meitä ei vielä vihata samalla tavalla. Tuotanto on kiinalaista, joten eivät uskallakaan. Sanon meitä, kun olen niin mieleltäni kiinalainen. Kannatan puoluetta ja kunnioitan johtajien suuria tekoja.

Hyvä serkkuni Tilda

Olen taas keksinyt uutta kirjoitettavaa. Laitoin kirjeen paketissa. Eivät epäile mitään kun rahti sentään liikkuu koronan aikanakin. Sopivien firmojen listalta se oli se eniten käytetty. Logot ja pahvit ja kaikki ovat oikeita. Tulliohjelmissa vääriä paketteja jää helposti kiinni, ja etenkin jos haiskahtavat huumeilta. Kaikki on sallittua – näytteitä. Television tai radion ohjelmia en lähetä, ne saatte omia kanavianne käyttäen.

Naisvakoilijoita on Kuopiossa runsaasti. Heidän kanssaan on naisten kesken helppo tutustua. Huomaamattomasti on jo nitistelty muutama. Kilpailijat on saatava taistelemaan keskenään niin etteivät itsekään sitä huomaa. Miesvakoojat on karsittu lähes sukupuuttoon. Voisitte lähettää seuraavassa aallossa pari rekryyttiä, jotta aika ei käy pitkäksi. Voivat soluttautua miehisiin piireihin – naisen rooli kun ei käy kaikkeen, vaikka monessa on miestä soveltuvampi.

 

 

Jätä kommentti

*