Osa 13.) Biologinen ase laukesi 🔫⚰️⚠️🎨🌍🔥🦍

Jossain Kuopiossa:

Uutistulva on agenttien toimistolla valtava. On tarve seuloa jutuista tärkeimmät. Perusperiaate on, että myös pienimpiä viitteitä on tarkkailtava, koska niistä se hiljainen tieto ja tulevaisuuden suuntaviivat yleensä paljastuvat.

Muistamme agenttikurssilta, että Israelin joukkojen määrä sotatoimialueella tuli julki kun lehdessä kerrottiin sotilaille toimitettujen ’riisipiirakoiden’ määrä, ja se että kukin sai niitä kaksi. Viaton kömmähdys mutta ehkä tarkoituksellinen väärän tiedon syöttö. Näitä tarkkaillaan ja käydään paikanpäällä katsomassa.

Mitähän lehdissä tänä aamuna on?

Toisaalla Kuopiossa:

Agenttimme on kateissa. Meitä on jäljitetty pitkään, joten hän on saattanut kesken tehtävän suojautua eivätkä viestimet ole päällä. Tänään on varmuuden vuoksi eliminoitava naapurin agenteista muutama, olikohan se päivän tavoite ainakin yksi. Täytyy houkutella heidät kentälle, ehkä kaahailemaan ja asettaa ansa suunnitellun reitin varrelle. harhautus on myös pantava toimeen.

Paljon on käytetty salaisia kanavia sen tiedon torjumiseen, että täällä puhuttu koronavirus ei ole lähtöisin meiltä. Keskustelua aiheesta on saatu aikaan, salaliittoteorioita on täällä Suomessakin jo onneksi puhjennut keskusteluissa. On toimittu vaikuttamisohjeiden mukaan.

Hyvä serkkuni Tilda

Olen levittänyt Moskovassa keksittyä tarinaa, että maailmalla koronavirus on yhdysvaltalaisten lähettämä  biologinen ase. Tuo sana on vaikea käytössä, ja etenkin näin vanhoille, vaikka lähes muistan vielä Geneven sopimuksen jälkimainingit 1925, ja viimeisen sota-aikojen kovan pelon,  saksalaisten ja muidenkin touhut. Koronasta puhutaan.

Jatkan tiedon levittämistä vaivihkaisesti kun täällä herkästi trollauksesta puhutaan.

Hyvä kolmen kynän sihteeri

Kovasti teettää töitä tuo täkäläisittäin koronavirukseksi sanotun pandemian viestinnän ohjailu. Tavallinen tauti ja Te kiinalaiset satuitte olemaan vain välikäsi, taikka paremminkin onnettomassa asemassa. Korostan täällä, että Te saitte toiminnan hyvin rajattua ja paikat terveiksi sukkelaan ja että tiedotitte asiasta aivan julkisesti ja ripeästi sekä autoitte kaikkia mahdollisimman hyvin.

Ruokapuolen jutuissa kertoilen kiinalaisen keittiön hienoista puolista – täkäläisin ruokaperintein maustettuina. Jutuista jätän aina pois kaikki siankorvien sipseinä syönnit ja koirien syönnit, mitkä kielsittekin. Hyviä ruokia suomalaiset arvostavat.

Aikovat lähettää, näin kuulin, keittotaitokirjoja ja elintarvikehygieniakirjoja – tulipas pitkä sana – jottaettä erikoisista elukoista ei saisi tartuntoja kerrotun koronaviruksen tartunnan tapaan. Toreille tarvittaisiin Kuopion kalahallin kaltainen kylmätiskijärjestelmä, Kuten aikoinaan täällä keksittiin. Kiinan apu alkaa kohta olla suosiossa, rahaa sen markkinointiin tarvittaisiin lisää.

Paljon on siis pitänyt tehdä töitä sen huhun torjumisen eteen, että tämä koronavirus olisi kiinalaisten lähettämä biologinen ase – rahaa on kulunut voiteluun ja juttujen saamiseen julkisuuteen noin niinkin vaivihkaa ja kenenkään huomaamatta. Työtä riittää. Agenttejamme kyllä uhkaillaan ja jäljitetään kaiken aikaa.

Arvelevat jo 20 prosenttisesti, että juttu olisikin yhdysvaltalaisten keksintö ja levittämä. Osasivathan muinaiset ihmiset jo tämän taidon, joten vaivatonta on kääntää jutun kulkua, jos rahat vain riittävät. Samaa tukevat venäläisten epäviralliset puheet, ja niitähän ihmiset seuraavat mielellään.

Kommentit

  • Eino J. (maallikkona) edelleen

    Tarkkaavainen lukija toki havaitsi, että tässä kohden on looginen kaunokirjallinen virhe: Paljon on käytetty salaisia kanavia sen tiedon torjumiseen, että täällä puhuttu koronavirus ei ole lähtöisin meiltä.

    tarkoitushan on sanoa, että ei ole meiltä tarkoituksellisesti tuotettu sairaus – ja agentti on tätä tietoa levittänyt; teksti lipsahti näköjään niin, että torjuttaisiin tuo tieto, eli kuitenkin olisi. Saattaahan agentti sitä tarkoittaakin! että jokin valtio ottaisikin syyparan niskoilleen?

Kommentointi on suljettu.