Osa 17.) Kultakuume – tarttuu ja tappaa 🔫📜⚠️

Hyvä serkkuni Tilda

On hyvä että maanne on rauhallinen. Täällä on pohdittu sitäkin, että miksi kaikkia mielenosoituksia ei teillä sallita. Tämä nk. poliisiväkivaltaa vastustava mielenosoitusliike ei saanut teillä lupaa järjestää rivejään mielenosoitukseen.

Joku lehti toikin esiin – oletteko sen jo lukeneet? – että periaatteessa teilläkin on sama tilanne kun muslimeja on maassanne yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa ns. mustaihoisia. Että alustaa olisi?

Täytyy puhua täällä meilläkin, että kannattaa odotella rauhallisesti ja äänestää vaaleissa – tai ryhtyä itsekin ehdokkaaksi. Vaikutusrahaa tarvittaisiin kyllä lisää. Saattehan te kanavienne kautta juttuja julki, jolloin eivät suotta trollaajiksi alkaisi minua kutsumaan. Mutta silti pätäkkää on oltava – kaikki maksaa.

Voisitteko lähettää seuraavan palkkioni kultana kun sen kysyntä on kasvanut? On tietysti mahdollista, ja ennestään muistan, että pelurit myyvät aika-ajoin varantojaan ja ostavat ne takaisin halpaan hintaan. Taas on se aika. Kultakuume kun on tarttuva tauti – ja tappavakin.

Hyvä kolmen kynän sihteeri

Oletteko ehtineet seurata Suomen asioita? Laitan siitä eri liitteen raporttiin, eli mitä mediassa ja etenkin somessa liikkuu.

Kuopion agenttipiireissä on ollut kuhinaa. Kaadoistakin on kerrottu huhuja ja vaihdoista. Ratsioissakin vaikuttaa jääneen joku kiinni. Täällä saadun tiedon mukaan jäljet johtavat Kiinaan ja Venäjälle Yhdysvaltojen tämän kertaisen rotuaktivismin tiimoilta. Että yrittäisitte saada aikaan uuden Amerikan. Ystävällismielinen Kiina saa taas panettelua.

Mutta rahaa vaatisi taas tuo viestinnän käynnistely. Te tietenkin ohjaatte suuria linjoja, että miten tehdään. Viikkoraporttini on tuota kultakuumetta sivuava – olisiko hyvä että siirtäisitte seuraavan maksunne kultakannassa kun kaikki täälläkin kallistuu? ja voisin hieman leveillä kerhossa sitä palaa näyttämällä kavereille.