Osa 19.) Huumekauppiaan nitistys 🔫📜⚠️

Henkilöauton kuljettaja ajoi pakomatkalla kahdesti päin punaisia liikennevaloja. Kuljettaja aiheutti poliisin mukaan useita vaaratilanteita, mutta kukaan ei jäänyt alle varhaisen aamun tunteina. Myöhemmin huumekuskiksi osoittautunut auto jäi kiinni ajettuaan tieltä puistikkoon Kuopiossa. Liigan jäljille päästiin.

Monenmoisia kulkupelejä ja matkatapoja tavattiin. Niitä osataan paikantaa esimerkiksi huumekauppiaista ja salakuljettajista kertovan taivaskanavan ohjelman mallien mukaan, kuriireita ja käyttäjiäkin on runsaasti.

Liikenneonnettomuuksiin on tullut humalan rinnalle, aiheuttajana rattihuumeinen huumekuski tai käyttäjä. Vaarallista puuhaa on tuo huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena ajaminen, jopa potkulaudalla, saati autolla tai mopolla, niin itselle kuin muillekin tienkäyttäjille, totesi moni Kuopiossa. 

 

Erikoisia katoamisia on ollut Suomessa runsaasti – ikään kuin kristalliyön kaltaisia tapahtumiakin vaikuttaa rosvojen jäljitä olevan usealla paikkakunnalla. Kohteet vaihtuvat – tai että kohteet ovat olleet mitä erilaisimpia. Mistähän on ollut kysymys, ovat agentit selvittäneet jo pitemmän aikaa. huumeista? jengeistä? koplista? Ei oikein saanut suoraan uhrien perusteella äkkiä selvyyttä asian laatuun – Runsaasti niitä on ollut ja samoina aikoina.

 

Tapauksia on ratkennut kaiken aikaa; huumeporukoiden keskinäiset kahinat ovat laajenneet; humala- ja huumepäissään tehtyjä tavalliseen suomalaiseen elämään liittyviä näyttää aina olevan, agenttien, eli eri valtioiden tai ryhmittymien tunnistamattomien vihreitten miesten ja -naisten välisiä tai aiheuttamia ovat loput. Suomen agenteilla on riittänyt puuhaa toiminnan kaitsemisessa tänä kesänä enemmän kuin edellisvuosina.

Tilanne alkaa rauhoittua pikkuhiljaa. Ulkomaalaiset agentit ovat joko muuttaneet pois tai eliminoitu mätäkuun aikana. Näistä viimeinen taisi ajaa puuhun tuossa äskettäin kaahatessaan – saa nähdä, mitä vielä tapahtuu. 

Kommentit

  • Eino J. (maallikkona)

    kiitos kommentoinnista nimimerkille Sepi. On mukavaa kesän hiljaisen kauden dekkaristille, kun saa lukijain palautetta. Yksittäisistä jaksoista Mätäkuu on ollut suosituin. Tätäkin jaksoa on klikattu mukavasti.

Kommentointi on suljettu.