Osa 2) Kiireinen aamutuima

Suomessa yleisin harmaa henkilöauto kiirehtii surutta pitkin Kuopion katuja.

Minulla on kiire. Mittarissa on reilusti yli satasen vauhti, parhaillaan suorilla osuuksilla lähes kaksi. Takaa ajava kuljettaja on selvästi taitava kun saa pysymään ajokkinsa katualueella. Kolhuja tulee varmasti. Hänet on varmaankin kiilattava ulos. Ettei vaan olisi robottiauto?

Punaiset liikennevalot eivät nyt saa häiritä kuskia. Pitäisi hankkia kauko-ohjauslaite, mutta se ei taida ehtiä ennakoimaan. Nyt en ehtinyt hakkeroida ohjausjärjestelmää – toisinaan kaikki tuo on mukavaa puuhaa. Kuljetusreittejä on järjesteltävä – mutta kirjautumisia on tehtävä harvoin ettei tulisi havaituksi. Onneksi agenttikurssilla ajotaito hiottiin huippuunsa. Sanoivat kurssilla minua Jane Bondiksi – kun yleensä agentit ovat miehiä. Meitä onkin monta, joten mielikuva salaisista agenteista on … päivitettävä.

Poliisipartio liittyi Suokadulla jonon jatkeeksi – meitä on nyt kolme ajokkia kurvailemassa ruutukaava-alueella. Täytyy eksyttää jäljittäjät ennen kuin partioita hälytetään keikalle enemmän. Olemme kohta vanhalla torilla – voisiko ottaa parit käännökset ja driftaukset.

Asiani kiireellisyydestä …

Toisaalla Kuopiossa aamun tunteina

Huumekauppaamme on korona rajoittanut, lähinnä tuontikanavat ovat olleet tukossa. Onneksi rahtiliikenne on toiminut kaiken aikaa, joten kyytejä kyllä löytyy. Vakiotavoista ei oikeastaan ole tarvinnut poiketa.

Asiakasverkosto on saatu viilattua kuntoon. Tuotot ovat olleet hyvät. Kilpailijoita on joko käännytettävä uskollisiksi tai raivattava tieltä. Näinhän se menee.

Virkavaltakin pyrkii häiritsemään liiketoimintaamme, vaikka politiikassa puhutaankin yksityisyrittämisen puolesta! Voitelurahoja maailmalla käytetään – siitä on vain hetkellinen hyöty ja verkosto sinänsä tulee toiminnassa esiin turhan varhain.

Täytyy vain yrittää…

Kuopion tutkimuslaitoksessa

Suomen turvallisuutta lisäävää toimintaa on kehitelty. Kenttä vain luo nopeasti uusia haasteita. Vakoilukin on lisääntynyt kertoo suojelupoliisin tiedote.

Mitähän tänään on kehissä? Tutkimusasemalta on tullut jokin isohko raportti, ja …

Jätä kommentti

*