Osa 20.) Agentin päämajan turma

Jossain Kuopiossa

Rengas agentin ympärillä kiristyy ja jännitys tiivistyy eri lohkoilla. Jäljittäjiä on onnistanut. Pian ulkoinen agentti paljastuu. Hän on kyllä ollut kovin hissukseen, mutta jälkiä on löydetty. Auto oli hylätty pysäköintipaikalle ja erikoista kyllä – polkupyörä.

Agentin eliminoiminen on siitä hyvä, että häntä ei kukaan kaipaa – täällä. Ehkä ja todennäköisesti hänen kotipuolessaan kyllä. Agentti saarretaan yhä pienemmälle liikkuma-alueelle ja sitten, motti puretaan ja katsotaan mitä jäi saaliiksi. Yleensä kaikki on aseteltu tuhoutumaan itsestään jos ja kun aineisto jää vihollisen käsiin – kuinkahan on nyt ansojen ja viritysten laita. Tavat tunnetaan.

Agentti on liikkeellä jalkaisin. Kun hän pääsee kadun puoliväliin, niin

Toisaalla Kuopiossa

Olemme päässeet tavoitteisiin tietojen keräämisessä. Saimme käyttöömme muun muassa kohdetalon valvontanauhat, joista voimme tutkia tilannetta tarkemmin. Suurien tiedostojen lähettämistä verkossa vältetään koska se saa aikaan hälinää ja jälkiä. On selvitettävä paljolti itse majapaikassa. Onneksi tiimi auttaa ja tekoälysovellukset.

Muualla Kuopiossa

Agentin kesäpaikan piha on loistokunnossa. Sateet ovat tuoneet kasvun kastelematta. Pensasaidat kukoistavat, samoin perennat. Monivuotiset kasvit ovat pihapuutarhan perusta. Kesäistutuksia tarvitaan sinne tänne puistokäytävän lomaan, mutta puut ja pensaat luovat tunnelman. Agentti maalasi kalusteita poutapäivinä, ovat taas uutta parempia. Pihapiiri on idyllinen kartanomainen. Pappiloiden kauttahan eri tyylit aikoinaan levisivät, joten perinteistä on pidettävä kiinni.

Aamiainen puutarhamajassa – siinä se kesä on. Sateen ropina aitassa pienten torkkujen aikaan, ja olo on taivaallinen.