Osa 22.) #lahjoita…agenttirahastoon 🔫📜⚠️

Jossain Kuopion Cityssä:

Sunelma Kuusikko liikkuu jälleen erikoisvalmisteiseen rollaattoriinsa nojaten huomaamattomasti Kuopion torin aamun vilinässä. Agenttitoiminnan rahoitus valtion budjetin ulkopuolella on taitolaji, miettii Sunelma ja laskeskelee päässään summia. Asia hoituu nykyisin paremmin, tai ehkä ennen oli paremmin. Suunniteltava bisneksiä kuitenkin on.

Tiedämme nyt, että Sunelma Kuusikko on aina osannut olla heitä joita ei oikeastaan kukaan havaitse – katse ei kiinnity. Hän on toiminut jo pitkään kaikkein salaisimman agenttiryhmän vetäjänä, mutta alkaa jo lähemmäs sataa vuottaan olla aikeissa jättää toiminnan nykyistäkin vähemmälle. Seuraajat kilpailevat johtajan tuolista, tai rollaattorista, joskus aivan liikaakin. Nimetään aikanaan ja vanhin agentti johtaa tavan mukaan ilman nimitystäkin.

Sotien aikaan organisaation salaisia partioita ei ollut olemassa. Eikä nytkään sen ajan  jälkeen. Kaikki tapahtuu tavallaan näkymättömissä – salaisessa pilvessä – ja hajautetusti. Organisaatio on siis hyvin piilossa aina. Papereita ei oikeastaan tehdä nykyisinkään. Oikea kansallinen salaisuuksien salaisuus.