Osa 29.) Käytös 10 ♥️ 🌟

Agenttikoulun alaluokkalaiset:

Agentiksi voi ryhtyä minkä ikäisenä tahansa. Yleensä ammatinvalinta tapahtuu jo – – – nuorena. Mutta koulutusta on oltava, ja taitoja monen moisia.  Kirjoitustaito ja raporttien laatiminen kuuluvat asiaan – videoitakin on osattava kuvata tai tehdä, miten sen ottaa. Kärsivällinen ja rauhallinen on oltava. Käytös on koulussa 10 ja keskiarvo korkea. Lukuaineiden rinnalla opitaan taitoja ja sulautuminen joukkoon.

Polkupyöräkoulu

Kävelemisen opettelun jälkeen – siihenkin on opittava jotta sulautuu paremmin joukkoon – opetellaan polkupyörällä ajo mitä erilaisimmissa olosuhteissa. Liikennesäännöt on tunnettava hyvin. Jalankulkijan on osattava liikennesääntöjä hänenkin.

Mopokoulu

Mopokortin suorittanut pääsee jo liikkuviin agentin tehtäviin – siis 15 v. Polkupyöräilijä voi olla agenttina jo hänkin – siis alakoulussa ollessaan. Ennen 19.1.2013 hankittu mopokortti oikeuttaa ajamaan sekä mopoa että mopoautoa. Ennen vuotta 1985 syntyneet eivät tarvitse kaksipyöräisen mopon kuljettamiseen ajokorttia. Tässä tarkoitettiin agenttia alakoulusta alkaneen koulutusrupeaman jälkeen

Agenttikoulussa – agentti koulussa:

Koulutuksen on pakko olla monialainen tai sanoisinko että poikkitieteellinen. Koskaan ei oikeastaan voi tietää, mihin törmää ongelmien ratkaisuissa. Oikean agentin on osattava ajaa jopa kuumönkijällä – lentokoneiden ohjaus ja monenmoiset nappulat on tiedettävä, tietokoneen käyttö erilaisiin järjestelmiin pääsyssä on avainehto, ja monia asioita on tiedettävä entisajan sanontoja käyttäen: ulkomuistista. Paikallistuntemusta on oltava pitkin maailmaa.

Mukavaa.

Liikunta kuuluu jokaiseen päivään. Lukuisia lajeja on tunnettava ja osattava. Juoksukoulu tulisi liittää tuonne kävelykoulun tienoille. Uiminen: Ratsastus. Kiipeily. Voimailu. jne.

Agentti tarvitsee ohjaajan

Rollaattoriluokalla opitaan rollaattorinkäyttöä agentin tehtävissä. Tämä vanhin ikäluokka on automaattisesti toisten ohjaaja ja neuvoja. Niin se menee. Jokaisella iäkkäämmällä henkilöllä on ainakin yksi oppilas ellei lukuisia. Tietenkin rollaattori-ikäinen voi itsekin olla alakouluikäinen noin niin kuin agentin uralla, agentiksi kun voi ryhtyä myös eläkkeellä ollessaan. Tässä tarkoitettiin agenttia alakoulusta agenttikouluun ja töihin ja sitten rollaattorivaiheen kautta … hautaanhan sitä viimein eläkekodin jälkeen kukin joutuu, mutta ura on ensin tehtävä.

Koulutusjärjestelmää uudistetaan

Vauhdikasta ja monivivahteista päivää – kaikkina aikoina.