Osa 30.) Mätäkuusta selvittiin 🔥☔☀️🌩️🌪️🏥

Jossain Kuopiossa:

Ajelen rauhallisesti Kuopion katuja pitkin. Harmaa autoni sulautuu joukkoon. Jäljittäjiä oli kesällä enemmän kuin tänään. Jossakin ilmeisesti onnistuttiin. Uudet rekryytit menetettiin lähes kaikki. Kauttani jatkettiin toistaiseksi, kuten sanottiin. Mikäpäs tässä on ollessa kun asettuu. Lomamatkalle pääsen tavallaan kotiin syksyn  aikana, mutta työtä on jatkettava asemapaikallani.

Toisaalla Kuopiossa

Kiireinen kesä on lopuillaan, talvikausi alkaa. Selvitin pari täpärää tilannetta eduksemme. Otettiin käyttöön uudet kulkupelit kun entiset herättivät jo huomiota. Miehitystä on pienennetty koronan vuoksi, ja muutenkin.

Mätäkuukin loppui. Eipä silti, oikeita kaatoja täytyy odottaa hirven ja karhun metsästyksestä. Muutakin riistaa voi saada. Kesäauto on syytä laittaa talviteloilleen, kohta venekin. Ja etsiä syysvaatteet ja pilkkivarusteet – josko kunnon talvea saadaan. Agentteja saatiin nitistettyä vähän, eli että eivät mätäne mätäkuussa metsiköissä, kuten yleensä on näissä piireissä tavattu vitsailla.  agendassa

Hyvä serkkuni Tilda

Meillä on ollut jännät paikat, mutta toiminta näyttää siirtyneen Välimerelle ja muualle. Pitäisi tulla käymään, jos et itse pääse. Meillä on opittu käyttämään noita vaarallisia aineita turvallisesti. Täällä eivät ole huomanneet eroa agenttien kuolemissa tavallisiin tapauksiin verraten. Tehty likvidointeja sinänsä harvoin ja harkitusti. Saattaapa olla niinkin, että vastapuoli on pitänyt asian hissukseen omana kipeänään eikä siis ole kertonut tappioistaan julkisesti. Mitä nyt jossakin poliittisessa agendassa, kuten nyt Saksassa ja taannoin Englannissa.

Voisitte oikeastaan lähettää noita aineita hieman lisää ja ehkä uudempia. Jäännös täällä on jo sotien ajalta, ja niiden säilyttäminen on ollut hankalaa. Hävittäminenkin on ollut varmuuden vuoksi samoin haasteellinen tapaus. Onneksi kokeiltavia kohteita on riittänyt, joten huvi ja hyöty ovat kulkeneet käsikädessä – jos sallit sanonnan.  Varmuuden vuoksi tulkoon sanottua, että meiltä päin ei ole nyt oltu asialla näissä julkisuuteen putkahtaneissa tapauksissa, jos ei teitäkään vastuullista löydy. Propagandaksi on täällä oletettu koko tapaus.

JK. Laittaisitteko muutaman henkilön huoltamaan niitä vihreitä moottoripyyöriä, kun ukon elossa ollessa olitte niitä tänne kuskanneet liiterit ja vajat täyteen. Rasvat alkavat härskiintyä ja ketjut ruostua. Vaatetuskin taitaa alkaa homehtumaan. Niiden pyörien ylläpito alkaa pojanpojan mukaan olla ajankohtainen.

Hyvä vanhempi sihteeri

Kesän aika on ollut jännittävää kun suku on ollut koolla ja saatu vähän vaihtaa kuulumisia. Tehtäviäkin on jaettu kiinalaisen vakoilukäsikirjan mukaan uudelleen. Koronan aikana on vähän vaikeampi liikkua, mutta että kotimaan matkailu on tukenut toimintaamme. Maihinnousuvarusteista on yritetty pitää huolta ja maineesta maailman politiikan laineiden lyödessä myös tänne. Rahaa tässä tarvitaan, vaikka teillä kaiketi on täällä omaakin väkeä turvaamassa etujanne.

Raportoidaan tuossa kohta lisää kun suunnitelmanippunne on saatu purettua salakieleltä.