Putinin armahdus 🇷🇺📄➕🆗

Onko oikeus sokea - entä lahjonta tai kaupallinen valta?

Yllätykset kuuluvat maallikon seuraamiin maailman tapahtumiin. Ammattilaiset osaavat ennakoida politiikan käänteitäkin tavallista tallaajaa paremmin. Jollakin tavoin pysyy ajan hermolla päivälehden uutissivujen ja sunnuntain lisäsivujen ansiosta. Onhan niitä ajankohtaisohjelmiakin, jos aikaa riittää.. .

Venäjän oppositio on saanut paljon huomiota pitkin syksyä – oikeastaan aina, kun uskallusta on kertynyt ja liittolaisuus on neukkulan ajoista väljähtynyt. Slangi on uusiutunut.

Oppositiopolitikon paluu on sankaritarinoiden ja uskontojen elementti. Jos jotain näihin peilaa maalaistuntumalta, tai kaupunkilaisjärjellä, olettaisi että presidentti Putinin hallinto armahtaa oppositionsa nimekkään henkilön hetikohta kun mediassa esillä ollut oikeussalidraama on viety päätökseen. Mieleen ei ole jäänyt, tai muistiin, sitä, minkä sortin rötösherraksi sanottu oppositiojohtaja on luokiteltu, tai mistä tuomittu ja mistä oli ns. ehdonalaisessa vapaudessa, muta silti.

Armahdus vetäisee maton alta oppositiolta. Katsokaa vaikka. Hallinto ja elpyminen jatkuvat. Kaasuputkikin Saksaan saanee uutta puhtia, eli ne loppumetrit. Liennytystä! sano