Putka-auto Kuopioon ⚖️🚍🤞🗝️‼️⛓️🚌

Pieni joukko meistä syrjäytyy tai käyttää rähinäviinaa, tai muuten vain on häiriöksi. Aikoinaan töherrettiin seinäpintoja kansainvälisesti samanlaisilla luolamaalauksilla. Verkottoitunutta toimintaa siis. Kun salakauppa kytkeytyy mukaan, on kuvaus valmis. Huomion tavoittelu tai hoivan vajaus sekä sukuperimä selittävät tietenkin osan tapauksista, mutta muutakin reviirikäyttäytymistä asiaan liittyy.

Kuopio saa Suomen ensimäisen putkavaunun. Se on valmistettu lopettaneen myymäläauton koriin. Pikakäsittelyssä ovat mukana tietenkin poliisi mutta myös lääkäri ja tarpeellinen tuomari ja lautamiehet. Verekseltään tavattu on selkeä tapaus. Avustaja toimii tarvittaessa etänä. Häkki heilahtaa siis pikana kun ovi  takana sulkeutuu!

Illan mittaan ajellaan autolla satoja kilometrejä. Arvellaankin, että autoja tarvitaa lähivuosina useita. Pidätysajat saattavat joillakin venyä, kun auto on pitkällä kierroksella, mutta eipä kyytiinkään pääse kuin rötösten perusteella, joten näitä tapauksia ei pidettäne kansan kesken merkittävinä.

AUTOA kokeillaan jo tänä pääsiäisenä, mutta vauhtiin päästään todella jo vappuna ja tositoimiin juhannuksena. Lahjoittajina ova olleet eri kyläyhdistykset ja yksityistahot, jotka tahtovat osaltaan vauhdittaa valistusta.

Jätä kommentti

*