Leppoisaa kesää odotellen

Rauhallista odotusta - maan tapaan

Keskikesällä päivittelen ilimoja ja blogia. Rauhallista odotusta, tekstejä on muutamalle viikolle, taksana on että jos kerran viikkoon.

Tulevia teemoja, mistä valita

Säästöt, säästöt, säästöt, Kreikka , Kreikka, Kreikka jne. ja Venäjä, EU, veroparatiisit, rötösherrat kiikkiin … Niin, ja etsin aiemmin mielipiteeksi kirjoittamiani tekstejä, joissa

    eräässä ehdotin pari vuotta sitten Venäjän Vienan, Karjalan ja Pietarin seudun hakeutumista Euroopan unionin jäseniksi, voisipa olla jonkinlainen demilitarisoitu valtioliitto Suomenkin (ja Baltian maiden kanssa. …
    Edellytykset Karjalan itsenäistymiselle ovat hyvät; sillä: Ukrainassa Krimin väestön todettiin, Venäjän hyväksymänä, äänestäneen itsenäisyydestään – tai oliko liittymisestään Venäjään, kuitenkin: Venäjä on näin sisäisesti hyväksynyt itsemääräämismahdollisuuden. Kehittelenpä ajatusta tässä kesemmällä.

    Pohdittavana on lisäksi Venäjän muukalaislegioonan toiminta Krimillä ja sittemin Ukrainassa sekä, … mitä historia asiasta tulee kirjoittamaankin … nähtävästi myös Syyriassa isisin muodossa (ainakaan Venäjä ei ole tainnut erityisemmin toimintaa tuomitakaan), jää nyt tässä ”iltapäivälehtien lööppien tapaan ilmaan; olisiko näyttöä? kun niin kovasti ja paljon Ukrainan asiasta kuitenkin jo on puhuttu – puolesta ja vastaan. Tutkitaanpa, ja jos aihetta antaa, blogissa siitä kuuluu kesemmällä …

    Verot, esimerkiksi koiraverolla saisi helposti bruttona 300.000.000 €, myös kissat sekä muut lemmikit voisi laittaa verolle, vähän kuten autoihin liimattiin tuulilasiin tarra. Miljoonia ropisisi valtion laariin. Lemmikkien ruuasta voisi kantaa lisäveron. Niillä voisi palkata koirapoliiseja tarkastelemaan veromerkkejä.
    NO, ehkä ei, talkooteemat sitten jäsentyvät mätäkuun jälkeen.

Makeita mansikoita, – mustikoita, -vadelmia, paljon aurinkoa ja rauhallista odotusta. siinäpä se loma kuluu. ja jos sattuu verkko toimimaan, silmittelen blogeja.

Rauhallista odotusta

Muistathan tutkia rakennepiirustuksia, pakolaiskylään Turkkiin ja Afrikan rannikolle – mikä malli olisi kestävä? Kirkon ulkomaanapu on hyvä toimija ja muitakin ristejä on, kuten punainen.
eSIMERKKI

Pidetään lippu korkealla!
Taidekuva_ASu_1308931997872_f
(niin tässä oleva kuva on Aarno Sundgrenilta; hän on menestynyt kuvaharrastuksessaan luontokuvapalkinnoin jne. Kiitoksin)