Tiesitkö – totuus Trumpin muureista

Päivän kysymyksistä

  • on tietenkin totta, että Venäjän joukot ovat osa Syyrian armeijan joukkoa, ja niin ollen ”vapaata riistaa” liittokunnalle jos niin tahdotaan. Samoinhan olivat Talvisodassa Neuvosto-Venäjän kohteina myös Suomea tukeneet lukuisat ruotsalaiset ja virolaiset vapaaehtoiset (heitä taisi olla muualtakin). Että JOS Syyria syyllistyy esim. joihinkin ihmisoikeusrikkomuksiin, on Venäjä tietenkin samassa veneessä. (Haagiin vain … kaikki tyyni – kuka lienee tuon kähinän alkuaan aloittanut?)

 

  • presidentti Trump lupaili kampanjassaan muurin Meksikon rajalle. Tämä on viisautta, mistä jälkipolvet häntä kiittävät. Tietenkin, sillä se on varautumista länsimaisen tai yhdysvaltalaisen sivilisaation romahtamiseen. Eräät mallintavat tapahtumia sillä, että tavallinen kansa kyllästyy tai erkanee eliitin ylläpitämästä valtarakenteesta ja kulttuurista. Tällöin on aina kehitetty uusi tapa toimia kuten vanhan Rooman raunioilla tapahtui aikoinaan. (Näin se käy Syyriassakin sen jälkeen kun kansa kyllästyy sotimaan ja venäläisenä siirtokuntana ja tukikohtana oloonsa ja teloittaa tai muuten syrjäyttää elitistisen johtajistonsa, niin siinä aikanaan käy – ja muissakin arabikevään valtioissa …

Kun yhteiskunta on romahtanut,

on jäljelle jääneet ryhtyneet paikallisesti yhteistyöhän, torjuneet rosvoilevat ryöstäjät ja luoneet paikallisen järjestyksen. Tärkeintä onkin järjestää ruokahuolto. Kaupunkilaiset muuttavat maalle töihin, viljelemään ruokaansa itse – kuten eräs professori SS mielipiteessäni mainiten asiasta tutkimuksissaan Rooman lopun ajoista kertoi viime vuonna.

Näistä lopun ajoista on lukuisia elokuvia – ydinsodan, vedenpaisumuksen ja monen muun katastrofin jäljiltä. Elämä jatkuu.

Eräs tietokirjailija kuvailee,

että esimerkiksi Kiina on vallannut muualta maailmalta jo Euroopan kokoisen maa-alueet. Äskettäin tällaisesta kaappauksesta on puhuttu mediassa Suomen osalta – että metsätalouden käyttöön suomalaiset olisivat uuskolonialismin tapaan vallanneet itselleen jotain Ahvenanmaan suuruusluokkaa olevan alueen (taitaa yle:n sivuilla olla aiheesta grafiikkaa – Euroopassa suomalaiset lienevät valtauslistalla neljäntenä).

  • Tämäkin on varautumista uuteen tulemiseen. Esim. Kiina on hamunnut raaka-aineita, esim. öljyä ja samoinhan teki Saksa sotien aikana vallatessaan ja laajentaessaan elintilaansa.
  • Suomalaisten onkin varmistettava että kotimainen ruoka riittää myös poikkeusoloissa. Entisajan taitoja on ryhdyttävä opettelemaan uudelleen – pellavan kasvatuksesta nahan parkitsemiseen … työkalutkin on hyvä osata tehdä. Kiinalaisten havittelemalle Keminmaan biotehtaalle on tulevaisuudessa käyttöä kotimaassakin, joten hanke tulee tietenkin torpata – ainahan kommunisteilta toinen kommunisti voi tietenkin rakennelmat kansallistaa – tottahan toki.

Linnoituksia siis rakennetaan myös paikallisesti – turvataan kotiväen rauha.

Saanee sanoa, että Trump vaalikoneistoineen on laskenut kaiken varman päälle – äänestäjäkunta on osattu profiloida ja tarvittava tieto hankkia. Vaalilupauksetkin tukevat – ilmeisesti alussa – eliitin hengissä säilymisen ja kapitalismin, mutta tunkeilijat pystytään pitämään käytännössä loitolla.

Valtio on hidas reagoimaan romahdukseen,

ja pyrkiikin pitämään eliitin valtarakenteen pystyssä syyrialaiseen tapaan, viimekädessä pakkokeinoin. Niinpä systeemin sortumiseen reagointi jää tavallisen tallaajan kontolle – selviytyköön ken voi (kuten laivan kapteenin viimeiset sanat kuuluvat ennen laivan uppoamista)!

Laitetaanpa keväällä porkkanat ja perunat kasvamaan ja kunnostetaan lehmien laitumet.

jotta lähiruokaa riittää taas talven yli.