Valtion Lääneistä itsenäinen maakunta(valtio)

Valtiovalta on rosvoilla ja rikollisilla” – ”kuten tavallista” totesivat pahis ja hyvis.

Puolustusministeri aikoo kaapata vallan armeijan tuella. Tätä torjumaan vapautettiin vankilasta erikoismies ja iskuryhmäksi värvättiin vangin tuntema varastettujen autojen trokariporukka. Vapaustaistelijat löytyivät isänmaallisessa toimintaelokuvassa yllättävältä taholta. – Menopelejä ja aseita washingtonilaisella rikollisporukalla oli joka lähtöön.

Jos aika antaa, kesän 2018 ajankohtaisaihe on Savon itsenäistyminen valtioksi huomattavasti Katalonian tumpelointia tehokkaammin. Jos meillä Sawossa ryhdyttäisiin sote-maakuntien perustamisen jälkeen itsenäistymistoimiin, maakunnan eduskunnassa julistettava valtiollinen itsenäisyys olisi tuolloin valmisteltu hyvin.

Katsotaanpa kesällä 2018 tarkemmin, mutta noin alustavasti:

Kuten Kuopiossa toimiva agentti sai haltuunsa kesällä 2017 erikoisten kirjoitusten koneellisia jäljenteitä, on Sawon itsenäistyessä suunnitelmissa mukana koko Karjalan ja Vienan käsittävä liittovaltio itäisten naapurimaakuntien kyljessä. Tämä on tuolloin YYA-sopimuksen tapaan jo vahvistettu muun muassa naton Suomeen tunkeutumista vastaan.

Sawolla on tällöin itsenäistyessään oma uskottava puolustus ja tsaarivainaan polliisin korvaava järjestysorganisaatio sekä pankkisuhteet baradiisisaariin, Sawo on itsekin verottajana edullisiin lukeutuva – paras paratiisi -, sekä mainiot suhteet maailman keskeisiin talouskeskuksiin, lisäksi oman alueen Bonsse on valmistanut vankat maalla kulkevat sotapelit sekä alueen eri konepajat kaikki muut sotaväen tarvikkeet, pyssyt, paukut ja puukuulat, Sawon liittovaltion ulkosuhteilla ja ulkomaisten sijoittajien sekä oman keskuspankin rahoituksella on hankittu lisäksi kattava ilmatorjuntakyky kaikissa olosuhteissa, ynnä oma maatalous ruokkii paikalliset teollisuudessa, kaupassa jne.

 

Paikalliset osuus- ja säästöpankit pitävät rahansa maakunnassa, muista pankeista säästöt jäävät liittovaltion rajojen ulkopuolelle, jos ei pidä varaansa sukanvarressa tai esimerkiksipaikallisissa yrityksissä, kuten lähiruokahankkeissa ja teollisuudessa taikka baradiisirahastoissa Sawon borssissä.

 

Perustuslaki lupsakoelle sawo-karjalaisille on tuolloin myös valmis – ehkä se on lainattu Yhdysvaltojen vapausjulistuksesta ja vanhan Suomen elementeistä, mutta yksinkertainen sellaisenaan.

 

Normeja oiotaan tarpeellisissa kohdissa. Liittovaltio sallii esimerkiksi pontikan valmistuksen vapaasti kotona, koska Koskenkorva jää valtion ulkopuolelle. Muitakin vapauksia taataan.

  • Durvapaikkoja jaetaan tarpeen mukaan.
  • Baradiisisaaridagdiiggaa dundevia odedaan balavelugseen, esimergigsi bienyriddäjien balvelugsessa olleida minisdereidä jossei saddus kodibuolesda keddään löödymään, ja suurbanggimiehiä, vaiggaba nortean hallidugsesta.
  • (Lisäsin duon degsdin salausmootin biälle vasda nyd, mudda dämähän on vain sawolaisille muudennii joddei juddu gargoo ennenaekojaanj.)
  • työtä riittää kaikille, jopa kaksi jos esim. mielestään sawolaisia paremmat heimoveljet lähtevät kotikonnuilleen, mikä titenkin sallitaan esimerkiksi 6 tunnin ajan aamupäivällä itsenäistyttäessä …
  • kiirettä eijjou mutta jootuva pittää

 


  • – – olethan jo perehtynyt vain tässä blogissa julkaistuun Kuolema Etelä-Kiinan merellä jännitys- ja agenttisarjaan – vielä ehtii ajantasaistaa ajatuksensa. Esittely julkaistiin viime syksynä ja tarina kesällä plogien hiljaisimpaan aikaan …