Mikrosirujako koronarokotteessa?

Onko koronarokotteessa mikrosiruja? En tähän aiheeseen puuttuisi, ellei eräs läheiseni uskoisi sokeasti eräiden rokotusvastaisten tahojen väitteisiin. Rokotteet ovat läheiseni ja luullakseni monen muunkin Raamatun tulkinnan mukaan Pedon merkki, josta Ilmestyskirja puhuu. Ovatko rokotteet lopulta tarkoitettu johonkin aivan muuhun tarkoitukseen kuin mihin niiden sanotaan olevan, eli juuri nyt lähes koko maailmaa vaivaavaan pandemian, koronan torjuntaan?

Vilkaisin pikaisesti YLE:n Areenasta MOT-ohjelman, joka käsitteli kyseistä aihetta. Kieltämättä ohjelma pisti miettimään rokotusasiaa myös rokotusvastaisten ihmisten kannalta. Jompaa kumpaa sakkia on pahemman kerran huijattu, joko minua ja kaltaisiani, olemmehan ottaneet rokotukset nurisematta vastaan vauvasta alkaen ja antaneet rokottaa lapsemmekin. Olemmeko me jo lähes kaikki rokotuksia ottaneet kauko-ohjattavia robotteja ja ainaisessa seurannassa ”ison veljen” taholta? Entä se pienempi vähemmistö, joka vastustaa ainakin koronarokotusta ja lähes kaikkea muutakin ”ylhäältä” tulevaa vääristeltyä, tuomittavaa, väärää informaatiota ja pakotusta ja alistamista? Onko tämä joukko vapaa kaukovaikuttamisesta? Tulkitsenkohan nyt rokotusvastaisen porukan tuntoja ja päätelmiä oikein?

Minulle ohjelmassa esitetty tieto ja informaatio roketevastaisuudesta kuulostaa oppositiopolitiikalta. Hallitus ja valtaapitävät haluavat ottaa vallan ja saattaa kansan etäohjaukseen rokotteiden kautta. Heidän, Rokotevastaiset-puolueen kanta on sairastua ja kuolla luonnollisesti, ilman rokotteita.

Onneksi ohjelmassa kuultiin myös vastapuolen mielipidettä eli olikohan THL:ää yms virallista tahoa. En missään nimessä väitä kansanterveydenhuollon ja hallituksen STM-ministeriöineen olevan aina oikeassa, en ollenkaan, luultavasti kuitenkin parhaansa tekevät. Niin myös rokotuksia vastustavat tahot, mutta heidän motiivejaan joskus hieman epäilen.

Jos lääketeollisuus ja valtaapitävät tutkijoineen ja lääkäreineen ovat löytäneet yhteisen linjan, miten kansa kyykytetään ja saadaan kepillä tai kauko-ohjaimella ohjaukseen, kai siihen on sitten pakko alistua. En uskalla tällä älykkyysosamäärällä ruveta vastustamaan entistä uskoani ihmisen hyvään tahtoon ja lääkärien etiikkaan. Kovin paljon on tekniikassa edistytty minun elektroniikan oppivuosistani joskus 70-luvulta, jos rokotteeseen saadaan ympättyä lähetintekniikkaa, jopa vastaanotin kaukoyhteyden kytkemiseksi ”päätietokoneeseen”. Vaikka lääkärit saisivat provikkansa ja muut etunsa lääke- ja tietotekniikan jättiyrityksiltä uskottellessaan meidän kaikkien hyötyvän rokotuksista, en usko kaikkien heidän moraalin kestävän tällaista äärimmäisen moraalitonta toimintaa.

Minä haluan uskoa yhteen parhaimmista ystävistäni, joka työskenteli lääkärinä yliopistollisessa keskussairaalassa lähes koko työikänsä hoitaen sairaita ja kouluttaessaan uusia lääkäreitä. Hänen mukaansa rokotuksista on varmasti meille lähes kaikille hyötyä; on sitten valitettavasti se pieni epäonnisten joukko, jolle tulevat ne paljon huomiota saaneet sivuvaikutukset.

Kuka meistä pystyy sanomaan, olisikommeko enää elossa koko ihmiskunta, ellei rokotteilla olisi onnistuttu nitistämään monet vaikeat sairaudet maailmalta. Nyt vielä kun pakkaudumme entistä tiuhemmin asumaan aina vain suurempiin yhteisöihin, matkustamme paljon eri puolille maailmaa, tauteihin sairastuminen ja niiden leviämisen riski lisääntyy koko ajan. Vaikka itse en sairastuisi ilman rokotustakaan, niin toivoisin ainakin rokotuksen otettuani olevani sellainen ihminen, jonka kautta ainutkaan toinen kanssaeläjäni ei saisi jotakin vakavaa sairautta.

t. ariukki