Teuvo sitä, Hakkarainen tätä, mitä vielä?

Pistäkää nyt lehteenne edes yksi kuva siitä T Hakkaraisen kakkosasunnosta, niin voidaan olla oikeesti kateellisia tästä toisen asunnon loukosta, näkisimme silloin millaisessa poliisiherralta vuokraamassaan kellarisaunassa ja/tai lukaalissa Teuvo H viettää yönsä. Otetaan huomioon, että Teukka vielä jakaa kristillisesti tämän pienen luukun edustaja-toverinsa kanssa. Rankan työpäivän päätteeksi ja kuvaajan iloksi hän ehkä ottaa kuvauksen yhteydessä yhden kylmän oluen toimittajan sitä tarjotessa ja tyhjentää työtoverinsa pesukoneenkin iltansa ratoksi, ripustelee sekä omansa, että kaverin puhtaat kalsarit, mustat sukat ja valkoiset paidat saunan edustan pyykkinarulle kuivumaan.

Teuvo on muistaakseni vallaton poikamies? Lähtisikö kukaan täysijärkinen nainen edes Teuvon kanssa jonnekin kuppaiseen saunaan öitään viettämään, siksipä epäilen tässä piilevän jonkin sortin ainekset piilokämppään kaikkine hienostopalveluineen?  Teuvon tekemiset tuntuvat olevan näin kesälläkin valtakunnan ykkösuutisia. Eikö medialla ole Ruotsissa metsäpaloissa ”vapaa-aikaansa” viettävien muutaman palomiehen tekemisten lisäksi muuta kerrottavaa kuin herra Hakkaraisen vuokra-asunnon tarpeellisuus ja käyttö? Mahtaisiko meille lehden lukijoille ja telkkari-uutisten katselijoille löytyä mitään oikeasti mielenkiintoista, edes yleishyödyllistä kerrottavaa?

Eikö olisi häkellyttävää ja suorastaan äänestäjiä houkuttelevaa näyttää naisten ja keltaisten lehtien etusivuilla kuva Teuvon työ-asunnosta? Epäilen kyllä sensuurin vähintäin pääministeritasolta iskeneen tällaiseen vaalimainontaan. Litteäksi painuneen plokkipatjan päällä olisi Anttilasta joskus 30 vuotta sitten ostettu, vähän nuhraantunut tarjous-makuupussi. Päänalusena sahatyömiehen aikakaudelta jäänyt ja mukaan rekvisiitaksi kuvaan otettu työhaalari. Pukuhuoneen penkin alta pilkottaisivat paikatut, alkuperäiset, kotimaassa tehdyt nokialaiset Kontiot tai ihan oikeat kumiteräsaappaat. Pihkaiset työjarrut olisi asetettu nätisti naulaan näkyville lehden kuvaajaa varten. Kapean nukkumapenkin pääpuolella olevalla pienellä, 50-luvun tupakka-pöydällä tuhkaupin ja herätyskellon lisäksi olisi vaasissa asetelma rentunruusuja. Tämä kaikki ihan sitä varten, että sitten kun Teuvo joskus omasta tahdostaan päättää lopettaa nämä väliaikaisiksi tarkoitetut herra-hommat, hän siirtyy sujuvasti takaisin proletaarien joukkoon. Kaikki on valmiina tulevan kohtaamiseen, eikä työmies Teuvo jää nauttimaan hetkeksikään sopeutumiseläkettä tai muuta yhteiskunnan tarjoamaa etuutta. Toki ainakin yksi kausi eduskunnassa on Teuvon vielä pakko hoitaa, sehän on jo velvollisuus äänestäjiä kohtaan. Edustus-auto ja Harrikka pannaan viimeisen kauden päätteeksi myyntiin, tai lahjoitetaan seurakunnan diakoniatyön huutokauppaan köyhien ja syrjäytyneiden auttamiseksi. Teuvo palaa ihmiseksi ihmisten joukkoon.

Kirjoituksellani ei ole tarkoitus yhtään väheksyä tai arvostella kansanedustaja Teuvon H:n vuokra-asunto asiaa tai hänen muutakaan toimintaansa yhteiskuntamme hyväksi. Arkadianmäeltä, vuokra-asuntomarkkinoilta kuin vuokranantajistakin löytyy taatusti monta suurempaa rötösherraa (V Vennamoa lainatakseni), mitä T Hakkaraiseen tulee. Me tietämättömät ja asioita ymmärtämättömät vain kateellisuudestamme käsin pengomme silmäätekevien asioita. Itse olemme heidät luottamustoimiin äänestäneet ja nyt jauhamme suorastaan soopaa näiden vihreälle oksalle päässeiden tekemisistä ja tekemättömyyksistä. Annettakoon kansanedustajille ja ministereille työrauha keskittyä tekemiseensä ja lopetetaan heidän mollaamisensa olemattomin perustein, jotta he voisivat vielä paremmin keskittyä politiikkaan eli meidän yhteisten asioittemme hoitoon.

t. asioista mitään tietämätön ariukki

 

 

Kommentit

  • KRUNIKAN OSKU

    Kun haetaan uutisnälkäisille luettava niin pistäkääpä loputlin kansaedustajat suurennuslasin alle niin näemme kertyvän aineiston mikä ei siedä päivänvaloa sieltä voisi löytyä itsensä ampujia siinä olisi uutinen fyrkstahan tässä on kokoaika kyse ei muuta kun srivaamaan totuuksia vihdoinkin.

  • plokkariukki

    Ovatko poliitikoista ja julkkiksista kirjoitetut parjaavat, herjaavat, mollaavat yms. lehti- ja ”uutisjutut” oikeita uutisia, onkin jo toinen juttu? Lukijat ja katsojat tänä päivänä ovat jostakin syystä innokkaita seuraamaan näitä lööppien sankareita. Oskun kanssa samoilla linjoilla siitä, että selkeät väärinkäytökset ja rötöstelyt eivät kuulu päättäjien ”tuotevalikoimiin” ja ne voi tuoda julki. Älyttömät kouhotukset vaalien alla saadakseen näillä huomiota ja protestiääniä kansalta voisi mielestäni jäädä pois medioista. Media voi kuitenkin halutessaan antaa myös väärän kuvan vaikkapa kansanedustajasta tuodessaan esiin ihan perusteettomia väitteitä kyseisestä henkilöstä. Toisaalta olla puolueellinen jollekin toiselle kehumalla ja esittämällä päinvastaisia, positiivisia asioita ilman mitään todellista pohjaa. Ala näitä ei-tosia ”tietoja” oikomaan, siitä vasta soppa nousee.

Kommentointi on suljettu.