Tunari ukki

Jos näin pitkälle on piästy, että tällainen tekstintöherrys etteesi tussahti, onpa plokkariukki piässy aeka pitkälle. En oo kysyny neuvoja keltään, miten pittää alottoo ja miten suahaan lukijoita. Minkähänmoesija kuvia ja ulukoasukikkoja pitäs löytee, että lukijoetten mielenkiinto herreis? Halluun olla oma-alotteinen ja ilimeisesti, taekka mistäpähän minä tiijän, tuun erottummaan muista kirjottajista sennii takija, kun en ossoo tätä läppäriäkään ees kunnolla käättee. Suati sitten tämmösiä plogi-pohjia, vae mikskä näetä sivuja ja systeemilöetä sanotaankaan, täös arvotus, miltä juttu oekeesti näättää.

Voephan olla, että jos vielä tässäkii hommassa oon kehityskykynen ja oppivaenen, niin suatampa joskus livvauttoo jonniin kuvankii sivuille. Kuvia riittää varastoessa ja tälläkii tietokonneella melekosia miäriä, mutta se peleko, että tupsahtaa viärä kuva vika paekkaan on aena pelekona. Eivät suata jäläkikasvut tykätä, jos niitten nuama lätkähtää näehin minun juttuloehini. Ovat meleko tarkkoja essiintymisistään näessä julukisissa meetioissa. Ei silti, en minä usko että ne minnuu kovinkaan hirveesti häppeevät, vaekka oonkii vähän erlaenen kun monet muut tämänkii ikäset papparaeset, suati niitten omien kaverloetten vanahemmat. Oon yrittäny kasvattoo mukulattii suvaihtevaisiks, kaekkija ja kaekenlaisija ymmärtäviks! Siinä on ollu tietennii omakii lehmä ojassa, kun näen jo omastakkii isästä, miten vanahemmiten siitä kehitty melekonen persoona ja oman tiesä kulukija.

Minä oon tullu nyt eläkkeellä ollessa pähkäilleeks semmosen johtopiätöksen, jotta eläköön jokkaenen niillä evväellä jotka on suanu silleen, kun parraaks näkköö! Kuhan pyssyy toesten jaloesta poekkeen ja ei ruppee liikoo kanssakulukijoeta neuvomaan. Olis nyt tuo uus hallitus sen verran tolokullinen, jotta jättäs meille pieneläkelläisillekkii ies joinnii sortin elämismahollisuuven. Mato-onki on viritetty ja tuunattu siltä varalta, että tili on tyhjä ennen seuroovoo eläkepäevee. Ahvenentirri ja suolasärki suattaa nousta vielä arvoon arvoomattomaan, ennenku kot-Suomi on nostettu jaloelleen.

Pari asiaa tähän loppuun on pakko sannoo, että jos jatkossakkii vielä meinoot eksyä näetä plokkariukin jorinoita lukemaan, niin en varmasti malta olla jatkossa kirjottamati esmerkiks semmosista asijoesta kun vanahat moottoripyörät tae perhokalastuksen vilosohvia ja nekkää ei oo varmasti mittään hifistelyä eikä elliittihömpötystä!

 

Kommentit

 • MariaK

  Siistiä! :)

  • Ari Niemeläinen

   Maria hyvä, mittee se tuo ”siistiä:)” tarkottaa, plokkariukilla ku ei siistijä-sana mahu repertuaariin ku noen joka kolomas viikko ja sekki tulloo tuolta naesväen puolelta, että siistiä pitäs!

 • Sari

  Oekee on asenne! Varmasti tulen uuvestaan lueskelemaan, varsinnii jos moottoripyorista kirjotat! :D Oma pyora on tiallakkii (tuassiisa) haaveissa, mutta eihan tialla pallon alla uskalla viaralla puolella tieta kakspyorasella ajella…! T: toenen savonmurteenviantaja Uuvesta Seelannista

  • Ari Niemeläinen

   Onpa haaskoo kuulla kommenttija noenkii kaakoo ku ihan muapallon takalaejalta! Lähempätäkii suap jopa ritisoeja, en ou piällekäövätä sorttija ja muitae toeveita ku motska-aeheita otan ilomielin vastaan, tosin noesta kakspyöräsistä en malttas olla jatkossa kirjottamata, vaekka joku kieltässii!

Kommentointi on suljettu.