Kuunnellaan kansaa – Spede Pasanen jos joku ansaitsee patsaan Kuopion torille

Pertti ”Spede” Pasanen ei saa ansaitsemaansa patsasta Kuopion torille. Esitimme syksyllä Pohjois-Savon PS-Nuorten kanssa, että kokokansan arvostamalle viihdetaiteilijalle tulee saada patsas Kuopion torille. Savon Sanomien nettikyselyn mukaan enemmistö kuopiolaisista kannatti ajatusta. Valitettavasti muissa puolueissa ei.

Ajoimme asiaa Perussuomalaisten valtuustoryhmän kautta. Haluankin kiittää kaikkia valtuutettujamme, jotka allekirjoittivat aloitteen. Lisäksi haluan kiittää niitä muita rohkeita, jotka lähtivät aloitteeseemme mukaan. Onneksi selkärankaa ja kansantahtoa noudattavia politiikkoja löytyy vielä Kuopiosta.

Hyvinvoinnin lautakunta käsittelee ensi viikolla esitystä, jonka mukaan ”Kuopion tori ei ole sopivin paikka, koska sen läheisyydessä on jo runsaasti julkista taidetta, useita veistoksia ja muita taideteoksia. Uudelle taideteokselle ei voida osoittaa soveliasta tilaa.” Perustelu on naurettava, sillä kyllä torin ympäristössä on löytynyt kaiken maailman postmodernille hömpälle tilaa -ilman kaupunkilaisten hyväksyntää.

Kuopiota vaivaa demokratiavaje. Kun jopa valtakunnallisesti merkittävä asia saa kannatusta kuopiolaisissa, torpataan asia ja keksitään tilalle jotain toissijaista. Tämä on surullista, sillä Pertti ”Spede” Pasanen jos joku, ansaitsee patsaan Kuopion torille.  Olen kuitenkin ylpeä siitä, miten edustamani nuorisojärjestö uskaltaa ehdottaa uusia ja peruskansaa miellyttäviä ajatuksia. Lisää on luvassa. Hyvissä ajoin ennen kuntavaaleja.

Lisätietoja:

Samuli Voutila

puheenjohtaja

Pohjois-Savon Perussuomalaiset Nuoret ry

0505502690

samuli.voutila@ps-nuoret.fi

Kommentit

  • Mustamies

    HÄVETTÄÄ kuopionlaisten päättäjien puolesta, jotka ovat todella ymmärtämättömiä tollukoita, jos SEDEN PATSASTA ei päätetä pystyttää KUOPION torille !

Kommentointi on suljettu.