Suomalainen ja ylpeä siitä

Perussuomalaiset Nuoret piti sääntömääräisen syyskokouksensa viime viikonloppuna Vantaalla. Sain kunnian tulla valituksi järjestömme puheenjohtajaksi ja otan nöyränä vastaan kyseisen tehtävän. Erityiskiitoksen haluan antaa Tiina Ahvalle sekä Miikka Satamalle, joiden kanssa oli ilo käydä rehti ja hyvähenkinen kilpailu puheenjohtajuudesta! Tiinan kanssa jatkamme hyvää yhteistyötä PS-Nuorten hallituksessa tulevana vuotena ja Miikan kanssa varmasti muuten.

Perussuomalaiset Nuoret on Suomen mahtavin poliittinen nuorisojärjestö. Media on meistä todella kiinnostunut ja alle vuorokausi valintani jälkeen olenkin antanut jo kymmenkunta haastattelua medialle. Haluan että puheenjohtajakaudellani konservatiivisten isänmaallisten nuorten ääni näkyy ja kuuluu. Tähän työhön olen valmis.

Elämme historiallisia aikoja. Kansallismieliset voimat läpi länsimaailman ovat nousussa. Ihmisten kaipuu vapautta ja itsemääräämisoikeutta kohtaan on käsin kosketeltavaa. Kävin syyskokouksessamme lukuisia keskusteluja eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja heillä kaikilla oli kotimaistaan sama viesti: Ylhäältä johdettu eurososialismin aikakausi on tullut päätökseensä.

Suomi on kuulemma globalisaation voittajia. Näin ainakin usein kuulee väitettävän. Uskallan olla asiasta erimieltä. Suomi on globalisaation häviäjiä. Pienen kansakunnan ääni hukkuu ylikansallisiin päätöselimiin. Saamme esimerkiksi jatkuvasti lainsäädäntöä Euroopan Unionin suunnalta, joka rajoittaa peruskansalaisen päätäntävaltaa omasta elämästään. Euroopan tasolla lakiesitykset tekevät komissaarit, joita ei ole kukaan päässyt virkoihinsa äänestämään. Tässä piilee juuri globalisaation epäonnistuminen. Se ei kykene ottamaan huomioon peruskansalaisen elämää, saati tarpeita paikallisesti.

Korostin kampanjani aikana kansallismielisyyttä sekä ylpeyttä olla suomalainen. Isänmaamme Suomi täyttää ensi vuonna 100-vuotta ja haluan, että Perussuomalaiset Nuoret ovat äänitorvi juuri näille asioille. Tulemme varmasti tekemään kannanottoja sekä erilaisia tempauksia näiden asioiden tiimoilta. Sillä jos suomalaiset eivät saa olla ylpeitä isänmaastaan Suomessa, niin missä sitten? Ollaan ylpeitä suomalaisuudestamme.

Olemme sen ansainneet.

Kommentit

 • JAM

  Oletko siis sitä mieltä, että ne 90% äänioikeutetuista, jotka eivät kannata puoluettasi, eivät ole suomalaisia?

 • Mustamies

  Jami taitaa olla Perus-suomalaisten onneksi ”eri puoluetta” !
  Perus-suomalaiset ei yhtä miestä kaipaa.

  • JAM

   Yhdeksän kymmenestä vastaantulijasta ei kaipaa Pers.-puoluetta.

Kommentointi on suljettu.