Tekoja sanojen sijaan – Tuhotaan Daesh

Eilinen terrori-isku Brysselissä järisytti rauhaa ja vapautta rakastavaa maailmaa. Daesh, tuo nykymaailman sontakasa hyökkäsi jälleen viattomia siviilejä kohtaan. Liian moni heistä menetti henkensä ja sadat haavoittuvat iskuissa. Osanottoni omaisille ja voimia iskuissa haavoittuneille.

Ei mennyt aikakaan kun poliitikot ja johtajat ympäri Euroopan tuomitsivat iskut ja muistuttivat meitä siitä, että ”meidän ei tule antautua pelolle”. Olen samaa mieltä siitä, että meidän ei tule antautua. Meidän tulee tuhota ja hävittää Daesh maailmasta. Lopullisesti. Vai kuinka monen viattoman ihmisen tulee vielä kuolla?

Miten se sitten tehdään? Ensiksi meidän tulee todeta faktat. Eurooppa ja koko vapaa maailma on sodassa Daeshia vastaan. Terrori-iskut eivät lopu loputtomalla ymmärtämisellä ja terroristien halaamisella. Kun meitä vastaan käytetään voimaa, tulee siihen vastata voimalla. Tähän tarvitaan myös terrorismin tuomitsevien muslimivaltioiden tukea.  Emme saa syyttää kaikkia muslimeita Daeshin teoista.

Rauhaa ja vapautta rakastavien kansakuntien tulee muodostaa liittoutuma, jolla löytyy tarvittava määrä tulivoimaa tuhota Daesh. Käytännössä se vaatisi ilmavoimien lisäksi maavoimia Lähi-itään, ja tähän meidän tulee olla valmiita. Toivon ja samalla ilmoitan, että mikäli Suomi lähettää vapaaehtoisia kukistamaan Daeshin, olen käytettävissä.

Kun Natsit alistivat vapaita kansakuntia ympäri Eurooppaa, ei länsimaissa jääty tumput suorina seisomaan. Liittoutuneet onnistuivat lyömään natsit onnistuneesti huhtikuussa 1945. Mikäli silloin olisi vain päivitelty tapahtumia – mitä toki alkuun tehtiin- ei pahaa olisi koskaan voitettu. Nyt tarvitaan tekoja sanojen sijaan. Tuhotaan Daesh.