Vaalit on pidetty – pulinat pois

Perussuomalaiset Nuoret pitivät sääntömääräisen syyskokouksensa viime viikonloppuna Seinäjoella. Olin ehdokkaana Perussuomalaisten Nuoren puheenjohtajaksi, mutta hävisin vaalit istuvalle puheenjohtajalle Sebastian Tynkkyselle – vielä kerran lämpimät onnittelut Sebastian!

Kun viime viikolla päätin asettua ehdolle, tiesin, minkälainen mediamyrsky kohdistuisi niin järjestöömme, Sebastianiin ja minuun. Koskaan poliittinen nuorisojärjestö ei ole saanut näin paljon mediahuomiota, ja oli vaalituloksesta mitä mieltä tahansa, niin nuorisojärjestö kokonaisuutena voitti ehdottomasti.

Koska julkisuudessa on spekuloitu sillä, että olinko puoluehallituksen, Soinin tai jopa Sipilän asettama ehdokas, vastaan lyhyesti: en. Lähdin ehdolle, koska olin huolissani järjestön tulevaisuudesta, eikä siihen liity mitään takapiruja. Olen joukkuepelaaja ja tuen aina aatetta sekä siihen kuuluvia järjestöjä – olipa kyseessä sitten nuorisojärjestö, puolue, äijät, naiset tai eläkeläiset. Kerroin myös henkilökohtaisesti sekä Sebastianille, kokousväelle että Savon Sanomille, että vilpittömästi toivon, että riidat saataisiin selvitettyä ja Sebastian palaisi puolueen jäseneksi.

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikkia minua kokouksessa äänestäneitä ja kaikkia teitä, ketkä pyysitte asettumaan minua ehdolle. Toivon hartaasti, että ehdokaspuheessani ottamani henkilökohtainen koulutus tulevaisuuden politiikoille toteutetaan järjestössämme. Sen on jäsenistömme ansainnut.

Koska Kaleva teki mielestäni hyvinkin asiallisen jutun hävittyäni vaalit, täältä voit lukea halutessasi terveiseni tulevaisuuteen. Politiikan parissa jatkan ehdottomasti ja tulen tekemään tinkimättömästi töitä aatteen eteen.