Oulun seksuaalirikokset ovat järkyttäneet koko kansaa

Kelataan kelloa taaksepäin kolme vuotta. Pääministerimme lausui nämä, jo nyt kuuluisaksi päätyneet sanat Ylen haastattelussa:

” Meidän oma kotimme on pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käytössä.”

Haastattelussa Sipilä myös halusi rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.

Nyt kolme vuotta myöhemmin nämä sanat ja kehoitukset soivat päässämme. Lähi-Idässä Sipilän sanat otettiin tosissaan ja Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käyttöön esiteltiin Irakin televisiossa. Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen. Myöhemmin myös turvapaikanhakijat itse kritisoivat Sipilää valheellisesta markkinoinnista.

Sipilä ja hallitus päästivät kymmeniä tuhansia miehiä maamme rajojen sisäpuolelle kyselemättä passeja tai mitään muita todisteita henkilöllisyydestä. Tulijoista vain murto-osa oli naisia, lapsia ja perheitä. Vastaanottokeskuksia pompahteli pystyyn kuin sieniä sateella samalla kun omat kodittomat värjöttelivät pakkasessa. SPR ja muut vastaanottotoimintaan osallistuneet rikastuivat. Ja samaan aikaan omalta kansalta leikattiin.

Nyt kolme vuotta myöhemmin tunnelma lienee Sipilän kodissa hiukan erilainen. Oulun seksuaalirikokset sekä aiemmin tapahtunut Turun terroristirikos ovat järkyttäneet koko kansaa. Tällä hetkellä kolme ihmistä on kuollut: kaksi terroristin käsiin ja yksi oman käden kautta. Hirvittävämpää tästä kaikesta tekee sen, että hyväksikäytön ja raiskausten uhrit ovat alaikäisiä tyttöjä – meidän lapsia.

Uudenvuodenpuheessaan Sipilä varoitteli vihapuheen rangaistavuudesta. Nyt nuo sanat tuntuvat kaiken jälkeen omituisilta ja kertovat omaa kieltänsä siitä, kuinka heikko Sipilän poliittinen osaaminen on. Kun tyttöjä on raiskattu ja naisia tapettu olisi outoa, jos kansa ei olisi vihainen. Vain sosiopaatti voi olla tunteeton tämän kaiken edessä.

On hyvä muistaa, kuka on syyllinen ja mihin. Päättäjät tekevät päätökset, jotka ohjaavat yhteiskunnan toimintaa. Suomi olisi voinut esimerkiksi olla ottamatta sisälle turvallisesta Ruotsista tulleita turvapaikanhakijamiehiä – näin teki myös Kanada, joka ei hyväksynyt maahan yksin turvapaikkaa hakevia miehiä. Sipilä ja hallitus eivät kuitenkaan uskaltaneet laittaa oman maan turvallisuutta etusijalle. Nyt me keräämme Sipilän kasvattaman sadon mätiä hedelmiä, jotka ovat satuttaneet liian monia.

Muista, miten voit vaikuttaa. Äänestä kevään vaaleissa.

Kommentit

  • Rentukka

    Tänä aamuna setä Arkadia kirjoittaaa aivan selväkielisesti kuinka on tämän keskustapuolueen tilanne. Jota johtaa Juha Sipilä niminen mies Oulusta. Lukekaa itse.

  • Näkevä Reetta

    Eivät ole järkyttäneet ”koko kansaa. Minulla saavat ensi kädessä vihan nousemaan tähtitieteellisiin mittoihin. Sokea Reettakin on nähnyt jo ajat sitten, mitä kymmenien tuhansien raavaiden, nuorten sällien ottamisesta tänne loisimaan seuraa. Että” järkyttyä”” ei enää tarvitse kenenkään.

Kommentointi on suljettu.