Tahatonta tuotekehitystä karvapohjasuksissa

Pertti tykkäsi hiihtää. Erityisesti hän tykkäsi hiihtää iltaisin naapurikylään, lampolan pihamaalle. Sattumoisin lampolaa emännöi nuorekas tumma Kaarina. Keväällä kelit yllättivät, ja Pertin sukset jäivät lampolaan – ja unohtuivat sinne kesän yli.

Syksyn tullen Pertti muisti hakea ne töihin mennessään. Pysäköidessään työpaikkansa, metsäkonetehtaan parkkipaikalle, hänen esimiehensä kurvasi viereiseen parkkiruutuun.

Onko nämä ne sinun karvapohjasuksesi’?, kysyi esimies nähdessään sukset Pertin auton katolla. ’Voisinko mä vilkaista, millaiset ne on’, jatkoi hän samalla.

Pertti otti sukset katolta ja ojensi ne esimiehilleen. Tämä katsoi niitä ja alkoi nauramaan. ’Sinullahan on aidot lampaankarvapohjasukset!’, sanoi hän ja näytti suksien pohjia. Lampolan aiheuttamasta tuotekehityksestä Pertti saikin kuulla pitkin talvea.

– – – – –

(Kuvitteellinen tarina Santun lähettämistä virikesanoista karvapohjasukset, lampola, esimies )
Kuva: Seppo Hinkula

Kommentit

  • Kerttu

    Hauskasti kirjoitettu tarina, näitä on kiva lukea ja toivottavasti mukava kirjoitellakin.
    Olen etsinyt tietoa tuotekehityksestä businessmaailmassa – hauska että se tuli tässä suksissa esille, mutta näinhän se on, että tuotekehitystä voi olla melkeimpä missä vaan missä tuotteitakin on.
    Löysin asiasta tietoa esimerkiksi tältä sivustolta, jos muitakin kiinnostaa aihe: https://www.defour.fi/palvelut

Kommentointi on suljettu.