Äärikonservatiivisen hallituksen kasaus

Vapausta lähtien ovat kevään eduskuntavaalien voittajat yrittäneet saada maahan äärikonservatiivista hallitusta siinä kuitenkaan onnistumatta. Kivenä kengässä on persujen ja ruotsalaisten täysin vastakkaiset näkemykset mm. maahanmuutosta ja kehitysavusta. On mielenkiintoista seurata mitenkä paljon vaa´assa painaa ruotsalaisten ikuinen hallitushalukkuus, jossa panoksena on ruotsin kielen säilyminen toisena virallisena kielenä vaikka äidinkielenään ruotsia puhuvien osuus kansasta on jatkuvasti vähentynyt. Heitä on nyt reilut 5 % väestöstä.

Vaalivoiton nostattamassa kiimassa on unohtunut, että myös Salla Marinin johtamat demarit voittivat vaaleissa vaikka yleensä hallitusvastuussa olleet tahot ja varsinkin pääministeripuolue on hävinnyt vaalit. Hallitusneuvotteluja vetävä kokoomuksen Petteri Orpo käy päivittäin kertomassa medialle, että neuvottelut edistyvät hyvin ja lähes kaikissa neuvottelupöydissä on edistytty. Tilanne vaatii enään vain pientä hienosäätöä ennen kuin ns. puheenjohtajapöytä voi vahvistaa tulevan hallituksen  hallitusohjelman.

Tilanteessa on kaikuja 30-luvulta, jolloin natsit nousivat valtaan Saksassa ja silloisessa Neuvostoliitossa tahtipuikkoa heilutti georgialainen generalissimus Josif Stalin surmauttamalla miljoonia neuvostokansalaisia. Nykyinen Venäjän itsevaltias presidentti Vladimir Putin käy brutaalia ”erityisoperatioksi” nimittämäänsä sotaa Ukrainaa vastaan. Sodassa Ukraina on menestynyt länsimaiden massivisella tuella hyvin ja siirtynyt jo vastahyökkäyksin työntämään venäläisiä joukkoja pois valtaamiltaan alueilta.

Päästäkseen Suomessa valtaan tarvitsevat äärikonservatiivit syntipukin heidän mielestään maan heikkoon tilanteeseen. Natseille syntipukin rooliin sopivat hyvin juutalaiset, persuille he ovat maahanmuuttajat. Näin siitäkin huolimatta, että Suomi tarvitsee maahanmuutajia tekemään töitä, joihin Suomesta ei omasta takaa löydy riittävästi tekijöitä. Nyky menolla persut ajavat Suomen näivetystilaan, kun väki vähenee syntyvyyden jatkuvasti laskiessa kantasuomalaisten keskuudessa. Mistäköhän persut sitten kaivavat kannattajakuntansa.

 

 

 

 

 

Kommentit

 • Taisto

  Anssia tuntuu huolestuttavan, jatkuuko persujen kannatus. Ihmettelet, mistä kannattajat tulevat.
  Kyllä ne taitaa olla sosiaalidemokraattien
  jatkuviin lupausten pettämisiin kyllästyneitä ex-demareita, Sieltä se kannatus on tullut.

  Nykyinen hallitus ajoi jo Suomen näivetystilaan, nyt
  toivotaan hallitusvastuullisilta viisautta nostaa valtio lähes konkurssitilasta takaisin vastuulliseksi
  valtioksi, joka kykenee hoitamaan vastuunsa ja velkansa. Siihen ei Demari johtoinen hallitus kyennyt, päinvastoin se teki kaikkensa, että tulevat sukupolvet eivät olisi saanut elää jatkossa hyvinvointivaltiossa. Onneksi Suomen kansa oli viisas ja antoi demokraattisissa vaaleissa luottamuksen vastuullisille tahoille ja toivon paremmasta tulevaisuudesta.

 • Paasio

  Onko demarit niin sekaisin, etteivät ymmärrä perussuomalaisten kannatuksen tulevan pettyneiltä
  ex-demareilta. Se on hinta valehtelusta ja hyvinvointi Suomen tuhoamisesta.

 • Poliisi

  Mitenkä maahanmuuttoa ollaan rajoittamassa ?

  Jos Suomeen tullaan tyoehtosopimusten
  mukaisiin töihin, miten Anssi tulkitset,
  että hallitusohjelmassa oltaisi sitä jotenkin estä-
  mässä ?

  Onko Demari ajattelua, että on hyväksyttyvää, ettei palkalla voisi elättää itseään, johon selvästi viittaat, kun haikailet
  lisää maahanmuuttajia, joiden palkka ei riitäisi
  elämiseen, eikä vastaa mitään työehtosopimuk-
  sia. Haluatko oikeasti, että tänne tulisi saada
  muualta tekemään töitä alle minimipalkkojen ?

  Sekö on Demarien tavoite ?

Kommentointi on suljettu.