Katupartiointi

Kylläpä yhteiskunta on menossa pahasti vinksalleen, kun liivijengiläiset, nahkapäät ja entiset linnakundit perustavat katupartoita, jotka ilmoittavat suojelevansa naisia maahanmuttajien aiheuttamalta uhalta ja puolustavansa suomalaisen yhteiskunnan arvoja mamujen hyökkäyksiltä. Nimekseen partiot ovat ottaneet englanninkielisen termin ”soldiers of odin” aiheen suoraan germaanisesta ja skandinaavisesta mytologiasta, jolla ei ole suomalaisuuden kanssa mitään tekemistä. Odinin hahmon parraksi on tosin liitetty suomalaisuuden osoittukseksi tyylitelty Suomen lippu. No onhan niissä suomalaisuutta osoittamassa myös useita perussuomalaisia vähintäinkin paikallisen tason vaikuttajia.

Nyt voivat Suomen naiset huokaista helpotuksesta, kun heidän kunniaansa vartioivat vähintäinkin puolirasistiset itse itselleen valtuudet antaneet katupartiot. Varmaankin kaikki ovat siitä yksimielisä, ettei minkäänlaista seksuaalista häirintää voida hyväksyä. Siinä suhteessa täytyy olla ehdoton nolla toleranssi siten, että häirintään osallistuneet maahanmuuttajat poikkeuksetta palautetaan alkuperäiseen lähtömaahansa ja jos kysymyksessä on suomalainen häirikkö niin hänet pitäisi aina tuomita vankeusrangaistukseen. Nythän usein jopa raiskaajat pääsevät ns. lieventävien seikkojen nojalla ehdonalaisilla tuomioilla.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yleisten alueiden järjestyksen pito ja yleinen valvonta kuuluvat vain ja ainoastaan poliisiviranomaisille. Jossakin yhteydessä muistelen kuulleeni poliisilta kommentin, että heidän aikaansa menee nyt näiden katupartioiden touhujen seuraamiseen ja se aika on poissa poliisin muista tehtävistä. Enää puuttuu vain, että nämä katupartiot varustautuvat kättä pidemmin välinein ja ryhtyvät myös käyttämään niitä. Ehkäpä seuraavaksi perustetaan aseistautuneita kodinturvajoukkoja, jos tätä kehitysprosessia ei padota heti alkuunsa. Jossain määrin on ollut jopa hallituksen taholta hieman epämääräisiä lausuntoja katupartiointi-ilmiöstä, tyyliin vapaassa maassa on vapaa kokoontumisoikeus. Niin varmaan onkin, kunhan sitä oikeutta ei käytetä väärin enempää maahanmuutajien kuin kantaväestönkään toimesta.

Tapahtuipa tuo Iisalmen katupartion perustamisessa harmillinen takaisku, kun Iisalmen vastaanottokeskus on päätetty sulkea ennen kuin katupartio pääsi osoittamaan kyntensä. Kuitenkin jo se seikka, että moisia toimia suunnitellaan meidän iloisessa ja suvaitsevassa itä-Suomessa saa minut surulliseksi. Huonoimpana esimerkkinä kehityksestä on Joensuun nouseminen suorastaan rasistisen toiminnan esimerkiksi koko Suomen mittakaavassakin.

Kaikesta huolimatta odotan ja toivon alkaneen vuoden tuovan edes jonkin verran valoa tähän yleiseen niin taloudelliseen kuin henkiseenkin synkkyyteen.

 

Kommentit

 • tatsun

  Taitaa polliisien aika mennä vielä vastaanottokeskuksissa tappelunnujakoita setviessä, uutena ilmiönä nämä ”rakkaussuhteet”.
  Ja jos aikaa jää niin ovat selvittelemässä peltikolareita!

 • kalle mäkitorppa

  Antti Rinne ja hallitusneuvotltelijat ovat pähkäilleet päiväkausia, mistä saadaan rahaa valiton kassaan!?
  yksinjertaisesti: pannnan nämä oleskelulupaa odottavat raavaat miehet ja naietkin töihin:katja ympäristöä putsaaman, vanhuksia ulkoiluttamaan jne korvaten siten ylläpitomsa!Varmasti tekisivät mielellään!!oppine samalla suomen kieltä! Olisivat iltaiisn niin väsyneitä,ettei tarvitsiesi poliisine tulla ”väliin selvittämään tappeluita!!
  kuuskyt luvualla pitii lähteä Ruotiin autotehtaallle töihin” suurperheissä ei kaikille friiitäätnyt leipää!Työnantjat järejsitvät maksullisne joukkoasumisen ja ennakkoa vähentäen stiten palkata! EI SAATU MITÄÄN ILMAISEKSI!!hYVIN PÄRJÄTTIIN ILMAN AVUSTKSIA! Nyt saadaan täällä rutoissa kunnon eläke pärjäten sillä!!
  Pannaan vähintään puoleen kehitysapu mennen täysin kankkulankaivoon tuottamatta tulosta!Miksi eivät rikkaat öljynaat auta??
  Vähennetään ministeriöistä puolet turhista paperinpyörittäjistä! kielletään lailla nämä!tausta rikost omaava partiot!””

Kommentointi on suljettu.