Nyt kun kesä mennyt on

Tätä blogia olen säästänyt aikaan, jolloin kesä näyttää olevan peruuttamattomasti ohi ellei sitten vielä meitä yllätä ns. intiaanikesän muodossa. Tämä kesä ei ole ollut paras mahdollinen katubongareille, jotka suurella mielenkiinnolla seuraavat toinen toistaan rohkeammin pukeutuneita naisia kesäasuissaan. He istuksivat tai kuljeksivat  kaupungilla tummat aurinkolasit päässään näkymiä seuraten. Silloin ei kulloistakin katseen kohdetta voi kuin arvailla. Kesälämpimät alkoivat lupaavasti jo toukokuun alussa ja sitä mukaa kuin lämpötila nousi muuttuivat naisten asusteet yhä rohkeammiksi. Kuljettiin lähes läpinäkyvissä legginsseissä ja näyttävissä avokaulaisissa yläosissa niin, että bush up-rintaliiveillä kohotetut rinnat pyrkivät suorastaa näytille ja joka tapauksessa pompahtelivat iloisesti kävelyn tahdissa.

Minulle ei ole pitkän elämäni aikana koskaan selvinnyt, miksi naiset noin pukeutuneina sitten ärsyyntyvät, jos heidän avujaan katsellaan ihaillen. Eiväthän miehet voi silmiään kiinnikkään laittaa moisten ihanuuksien edessä. Siinä mielessä nuorilta ammatilaisilta saatu neuvo käyttää tummia aurinkolaseja on ymmärrettävä ja kun niiden suojasta katsoo hieman ohi niin syrjäsilmällä voi näkymiä ihailla ihan rauhassa. Tokihan minä sen ymmärrän, etteivät nuoret    naiset ole ilahtuneita tällaisten vanhojen kääkien tuijotuksesta, mutta silti en voi olla ihmettelemättä naisten raflaavan pukeutumisen perimmäistä tarkoitusta. Ehkäpä joku valistunut asianosainen valaisee minua tietämättömyyteni keskellä.

Kommentit

  • Ari Niemeläinen

    Anssi, eivätkö naiset pukeudu noin saadakseen toisensa kateelliseksi muodoistaan ja asusteistaan, näin olen jostakin lukenut tai kuullut? Äijienkään tuijotukset eivät luulisi kamalasti haittaavan, meidän kahviamme ja olustamme jossakin torinkulmalla tai terassilla ryystäessämme. Ei taida minun ikäisistäni ja kuntoisista ukoista paljon vaaraa neitosille olla? Raybaneilla tai ilman nähtynä vähäpukeiset nuoret tytöt käyvät ihan sääliksi viilenevissä keleissä.

Kommentointi on suljettu.