Media vastaan persut

Lainaan tähän alkuun perussuomalaisten ”työmiehen” Matti Putkosen puhetta Perussuomalaisten Tampereen  puoluekokouksen avauksessa: ”Mediassa on ollut tämän kesän aikana käynnissä ennennäkemätön parjauskampanja, jonka kohteeksi ovat joutuneet perussuomalaiset ministerit. Tämä on ollut törkeintä, mitä olen koskaan nähnyt”. Ilmeisestikkään hän ei ole tullut vilkaisseeksi peiliin. Sieltä häntä katsoo vastaan törkein loikkari Suomen lähiajan poliittisessa historiassa hänen loikattuaan yli 40-vuotisesta demari- ja ay-vaikuttajasta äärioikeistolaisten kelkkaan. Siellä hän ilkeää vielä käyttää itsestään työmiestermiä, joka on ihan selvää pilkan tekoa suomalaista työväestöä kohtaan.

Persujen koko akenda perustuu vastakkainasettelun lietsomiseen, jossa pitää aina etsiä vihollinen. Nyt tuo vihollinen on löydetty vapaasta tiedonvälityksestä. Se, jos mikä on sinänsä helppo kohde, kun leimataan media syntipukiksi kaikkeen heitä koskevaan vähänkin kriitiseen uutisointiin. Väittämällä, että media kaivaa esiin persujen edustajien vanhoja rasistisia lausuntoja, joista he eivät ole selvästi sanoutuneet irti, saadaan media näyttämään viholliselta, jollainen persuilla pitää aina olla vastakkainasettelun ylläpitämiseksi.

Odotan suurella mielenkiinnolla poliitista syksyä ja ruotsalaisen kansanpuolueen päätöstä siitä kumpi asia maistuu paremmalta ministeriauton takapenkki vai heidän poliittinen ideologiansa, mikäli heillä sellainen kaksikielisyyden vaalimisen lisäksi yleensäkin on. Ruotsalaisten puheenjohtajan Henriksonin julkinen esiintyminen ei ole juurikaan vakuutanut aivan kuin hänelle olisi tullut yllätyksenä ne luurangot, joita persuministereiden kaapeista kaapista on löytynyt.

 

Kommentit

  • Matti

    ” Media vastaan persut” ” Satunnaisia huomioita kommetoijalta”. Kaikki ovat varmaan lukeneet uuden hallituksen kivistä alkua ja näin ollen on turha toistaa sitä : Mielestäni kaikki perustuu vain vihapuheiden vatvomiseen ja mitä on joku joskus sanonut kymmeniä vuosia sitten. Se menee näköjään ohi todellisen hallituksen saamiseksi toimivaksi. Siihen katsoen kaikkien poliitikoiden menneisyys syntymästä lähtien on tutkittava, mitä on tullut sanottua. Mitä tulee maahanmuuttajiin ”siis työperäiseen” siinä ei ole kysymys rasistisesta (syrjinnästä) vaan ketkä ovat todellisia Suomalaiseen yhteiskuntaan työhön tulevia, eikä vain soskun luukulla jonottaviin. ( ehkä vain rikolliseen toimintaan tähtääviä.

  • Anssi Rajasärkkä

    Kyse ei todellakaan ole kymmenien vuosien takaisista sanomisista. Viimeisin purkaus on vain muutaman vuoden takaa, kun Purra vertasi musliminaisia mustissa säkeissä kulkeviin islamisteihin. Jos se kuuluu heidän uskontoonsa niin ei jollakin poliittisella kiihkoilijalla ole syytä arvostella heidän ulkoasuaan. Mitä tulee sitten Purran julkiseen anteeksipyyntöön, jonka hän toteutti vasta kovan painostuksen jälkeen, niin ei sitä voi kovin uskottavana pitää.

  • Matti

    Eihän se poliitikka ole muutenkaan uskottavaa, jokainen (melkein) valehtelee juuri sopivasti, itsensä tai puolueen lukuun. Näistä mustakaapuisista musliminaisista, jotka elävät jatkuvan pelon alla, monista eri syistä. Uskontoja on erilaisia ja vaatetus on mielestäni yksi merkki siitä, että kantaja on jollakin tavalla ( holhoukseen) alistuvainen. Mutta mielestäni se ei tee sen pahempaa kuin eurooppalaisesta lajitoverista. Onhan niitä Suomalaisia naisiakin, jotka myöskin ovat ryhtyneet kantamaan ” mustaa kaapua” Siinä on tullut jokin ajatusvirhe Perussuomalaiselle sanojalle. Luultavasti ei ole miettinyt loppuun asti sanojaan. Mielestäni anteeksipyyntö on tullut sen takia viiveellä, koska väliin on jäänyt takaisinotto mitä ei olisi ollut tarkoitus sanoa.

Kommentointi on suljettu.