Seijan sanaleikkimökki

Tervetuloa mökkiini!

Savon Sanomat ja savolaisten sanomiset. Miten pärjäisimme ilman niitä? Ainakin elämä olisi huomattavasti yksitoikkoisempaa.

Nimeni on Seija Hämäläinen ja kirjoitan SSblogiin ensi viikosta alkaen. Tarkkailen maailmaa lupsakoilla silmälaseilla unohtamatta pientä piikittelyä silloin, kun on sen aika. Huumoria viljelen puutarhakasvien ohella, ne kasvavat vaihtelevasti. Saatan jonkun runonkin pirauttaa.

Rakastan sanoja ja niistä rakennettuja lauseita ja virkkeitä. Rakastan suunsoittajia ja hyviä kuuntelijoita.Varsinkin runoja rakastan ja kaikkea muuta sellaista, missä sanoille ja niiden järjestykselle etsitään uusia muotoja.

Sanat ovat voimakkaita välineitä. Niillä voi kohottaa toisen ihmisen taivaisiin tai pudottaa alimpaan hornankattilaan. Niillä voi antaa toiselle siivet lentää tai leikata entisetkin.
Joku suoltaa sanoja ja toinen ei saa sanaa suustaan. Kaikki kuitenkin sanoja tarvitsevat ja niitä käyttävät. Yritän sanoillani lisätä iloa ja toiveikkuutta elämään.

Jos sinulla on aihe, josta haluat minun kirjoittavan, kerro. Sillä jokainen aihe on blogin arvoinen.

Terveisiä kaikille toivottaa Seija Hämäläinen

 

 

Kommentit

  • Sonja Tirkkonen

    Hei Seija,

    ihanaa että saan lukea blogiasi. Meillä on yhteistä historiaa takana ja muistelen sitä jatkaessani omalla polullani kirjoittajana.

    • Seija Hämäläinen

      Toivotan kirjoittajapolullesi vaihtelevia maisemia ja monenlaista säätä. Itikoista (arvostelijat) ei tarvitse välittää. Kesällä kirjaimetkin nauravat, leikkivät ja laulavat.

Kommentointi on suljettu.