Jäinen Pyöveli

Sanomalehtien kilpailu lukijoista kiihtyy. Olen todella huolissani Savon Sanomien kilpailukyvystä verrattuna iltapäivälehtiin. Esimerkiksi eilen valkoinen kurittaja -lööppi keräsi hurjasti lukijoita. Miten tähän vastasi meidän Savari: ”Keskiviikon sää: tyyntä lumipyryn edellä”.

Ei näin! Nyt ei ole aikaa nössöillä! On aika iskeä takaisin ja repiä lukijat pois iltapäivälehtien sivuilta. Laadin hieman räväkämmän säätiedotuksen, jota saatte käyttää vapaasti. Se menee näin:

Mongolian aroilta lähestyy maatamme Jäinen Pyöveli. Vastaavaa kauhua ei ole koettu sitten Tsingis-kaanin aikojen. Rintama hiipii Uralin takaa kuin puna-armeija ja hyökkää maahamme aamuyön tunneilla. Jäisen Pyövelin giljotiinimainen tuuli katkoo puita ja lentävien lintujen siivet. Saavuttaessaan Savon Pyöveli on julmimmillaan ja Kuopion asukkaita kehoitetaan pysymään sisätiloissa. Jäinen pyöveli ei tunne armoa, vaan niittää tappavalla tuiskulla ulkonaliikkujia vauvoista vaareihin. Pelko ja myrsky laantuvat iltapäivään mennessä, jolloin saamme tarkemman tiedon kuolonuhrien määrästä”.

Kuva: Pixabay