Kontusaliyrittäjä

Uuden vuoden lupauksista on kuukausi, ja usko alkaa yleisesti horjua. Vuoden alussa kuntosalit täyttyivät kuntoilijoista ja laihduttajista. Helmikuun alussa suurin osa on jo heittänyt pyyhkeen kehään. Helvetillinen hikoilu ja raudan kanssa ährääminen ei vain nappaa. Lupaukset rikotaan ja sanat syödään herkkujen lisukkeena.

Tähän saumaan on hyvä iskeä. Kuntosaleja tuntuu olevan joka korttelissa, joten päätin itsekin perustaa kontusalin. Ideologiani on erilainen ja uraa uurtava. Jumppamasiinat, juoksumatot ja rauta ovat porttikiellossa. Sen sijaan satsaan elämän pieniin iloihin, rentoutumiseen, chillailuun, hölläilyyn ja löhöilyyn.

Saliin sijoitetaan sohvia, divaaneja, patjoja ja riippumattoja. 24/7 buffetpöytä takaa, ettei nälkä pääse yllättämään. Kaiuttimista soiva musiikki on mainstreamia: mm. Totoa, Remiä, Stingiä ja Club for Fivea. Taulu tv:ssä pyörii nonstoppina Frendejä, Pulmusia, Solsidania, Myytinmurtajia yms. aivot narikkaan -sarjoja. Atmosfäärin on tarkoitus olla mahdollisimman stressitön ja huoleton. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään. Oot vaan ja oot onnellinen.

Muutama yritys on kiinnostunut sponsoroimaan hanketta: Kansainvälinen pikaruokaimperiumi, ruotsalainen huonekaluliike sekä valtion alkoholimonopolia harjoittava vähittäismyymäläketju. En voi paljastaa enempää, koska neuvottelut ovat vielä kesken. Kesällä salilla kuvataan tositv-sarjoja Rakas, sinusta tulee pullukka ja Suurin kurottaja. Rekrytointi alkoi ja hakijoita on tuhansia. Odotukset sekä osallistujien paino ovat korkealla.

Vaihdan alaa iloisin mielin. Jotain tällaista on kaivattu jo kauan tässä ylisuorittajien luvatussa maailmassa. Tulen levittämään hölläämisen ilosanomaa ja laskemaan työläisten verenpainetta. Ja otsikossa ei ollut kirjoitusvirhettä: Perustan nimenomaan Kontusalin. Idea tuli Taru Sormusten Herrasta. Kontu on Hobittien kotikylä jossa juhlitaan, syödään, juodaan, nauretaan ja lauletaan.

Joko haluat varata kausikortin?

Kommentit

 • I

  Ennakovaraan yhden kortin ja kaverille toisen (14.2. tulossa!).

  • Jampe

   Tervetuloa! Firma on vielä perustamatta, paikkaa ei ole eikä rahoitusta. Onneksi tuohon on pari viikkoa aikaa :D

 • T.Urpo

  Ei suomessa ole kuin 1milj. ylisuorittajaa.
  Muut ovat: lapsia, vanhuksia, eläkeläisiä, työttömiä, sairaita, herroja, opiskelijoita. Jokunen laiska?
  Heitä on 5milj.

  • Jampe

   ?

Kommentointi on suljettu.