Kuka minä oon!

No, minä oon ylivertasilla voimilla varustettu oikeuven puolustaja, oikee teräsmies. Murteen perusteella vaikutan tulleen pohjosesta, sillä oon kielellisesti pohjosnotkee. Puhetyylissä on vaikutteita ylleissuomalaisuuvesta ja savolaisuuvesta.

Ammatiltan oon taide-etsiviin Lovejoy, sillä oon etevä haistammaan taideviärennökset. Voisin jopa kuvitella uran taalukauppiaana. Hyvin harvat ossoo nimetä auton osat niin tarkalleen kun minä ja suattaisin olla metsurihhii, vuan en silti oo mikkää metsurseksuaali.

Kesäheilaks oon arvellu ottooWaltteri Torikan, se kun suapi polovet notkahtammaan laulamalla rakkauslaulun suoraan syvämmeen. Kesän aion viettee hänen kanssaan Euroopan metropoliloissa lommaillen ja yhessä myö männään Savonlinnan Oopperajuhlillehhii. Vuan jos tykkeisin enempi tytöistä ja vuatimukset kaverin suhteen oisivat samat kuin miesten suhteen, valihtisin heilaksen vahvan Tiina Jylhän, sillä ulukonäkö on meille kummallehhii tärkee. Meillä on tapana herkästi huomautella mikäli toinen meinoo kesäillassa sortuva jauhomakkarraan tai jäätelötötterröön. Myö tarjottas tilalle maitorahkoo.

Jos minua arviois yhellä sanalla etunimen perusteella, se ois erakko. En kule virran mukana vuan ihan omia polokujan. Sukunimen perusteella hukutan immeiset illoon. Minuva aatellessaannii immeiset hymmyillöö iloisesti. Nimen perusteella suojelusenkelin on arkkienkeli Mikael. Hiän aattaa minua näkemään elämän positiiviset puolet silloinnii, kun elämä heittellöö tielle huasteita.

Minua vois verrata Hertta Kuusisseen tai Tarja Halosseen, vuan omasta mielestä paras vertailukohta on Ruotsin ruununrinsessa Victoria. Ollaan kumpanennii sympaattisija ja herttasia syvänten rinsessoja. Kuninkaallisista sukujuuristan huolimata oon nöyrä ja vuatimaton. Perhe on mulle kaikki kaikessa ja tunnistan seihtemen lasta kymmenestä kasvonpiirteihin perusteella.

Jos kuvvailisin ihteen kouluaineena, oisin liikka. Verryttelyhousuin läpi erottuu pinkeet, reenatut pakarat. Kulen aina lenkkarit jalassa, sillä millonkaa ei tiijä, milloin isköö kipinä lähtee lenkille. Kärrynpyörähii onnistuu vaikka unissa.

Suatan joskus ottoo hyvinnii hiljaisen roolin ja vettäytyä syrjään, vuan halutessan pystyn melekein mihin vuan. Elän just semmosta elämee, mittee jokkainen tavottelloo ja kuppi on aina täännä. Riemu kuplii rinnassan niin, jotta tuntuu, jotta ihan het poksahan ilosta. Suatan jopa liikkuva tanssimalla. Yritän ottoo viimeisennii käsjarrun pois piältä, naatin elämästän ja annan valon loistoo niin itellen kuin muillehii. Halluun esmerkillän opastoo muitahii kohti onnellista elämee.

Kyllä nettitestit tietää… vuan niihän tuo kehtuuttaa, tympii ja laiskottaa … ja kun sattaakii, nuama on nurinpäin ja rystyset viistää muata … hohhoijaa.

Kommentit

  • Sonja

    Komiata kieltä kirjutat!

    • Tuula Ärväs

      Kiitoksija!

Kommentointi on suljettu.