Liian vanaha Kuopiorokkiin

Suunnittelin eilen mäneväni ostamaan lippua Rockcockiin, vuan uamulla netissä notkuissan huomasin uutisen, joka rupes ihan pistelemmään vihoiks. Britit oli tehnä kyselyn, jossa selevitettiin immeisten mielpiettä muun muassa siitä, minkä ikäsenä pitäs luopua vestareilla käymisestä ja muutamasta muustahii asiasta.

Kyselyn mukkaan näytästäsin olovan reilusti yli-ikänen, kun yli 45 vuotiaihin ei ennee pitäs männä musiikkivestareille riekkummaan. Ja minä alotin nillä käynnin vasta yli viiskymppisenä. Tänä kesänä jätin Ilosuaren välliin, vun sitä ennen kävin kahtena kesänä ja Kuopiorokissahii oon ollu muutaman kerran ja meinasin männä nyttii.

Sitä mietin, jotta kaipa se ikäraja sittä koskis essiityjiäkii ja sillonhan joutus jiämään Vänäriltähii aika moni pois. Ei piäsis Popedan Pate eikä Sillanpiä lavalle, Turmion kätilöt ja Klamydia joutus essiitymmään nekkii vajjoolla miehityksellä ja piäessiityjä Whitesnake joutus jiämään reilusti liian vanahana kottiisa, vaikka kiikkustuoliin hiljokseen hyrräilemmään. liekkö sen tähen kuitennii Kaija Koo poikessa tänä vuonna.

Yökerhoissa käynti pitäs lopettoo jo vuotta ennen kun vestarit ja 46-vuotiaana pitäs siitä leikata tukka lyhyeks. Siis tietenniippä naisten pitäs, liehulettisistä miehistä ei tutkimuksessa puhuttu mittää. Sittä tuas vuon piästä pitäs leikata tiukat varkut matonkutteeks tai ainahii jättee kuappiin, ja tämä koskis tuassiisa nimenommaan naisia. Miehet kait sais rellottoo vaikka kuinka soivissa varkuissaan loppuikäsä.

Selfiet ois pitänä jättee ottamata jo parikymmentä vuotta aikasemmin, vuan eipä niitä sillon vielä taijettu enemmälti ottookaa ja aika vähälle nuo on iteltä jiänä vielähii. Viiskymppisillä ei ois tutkimuksen mukkaan ennee mittää asioo facebookkiin, vaikka näyttää siltä, jotta entistä enempi siellä ruppee olemaan meitä liian vanahoja kahmuroita.

Kyselyyn oli osallistuna 2 000 brittiä, joten sillä tutkimuksella ei oo meille mittää merkitystä. Sen oli tehnä sivusto, joka on suunnattu eläkeikkee lähestyville immeisille, ja sen julukasseen lehen arvion mukkaan vastanneet on just vaippaiän ohittaneita, joten hukkaan mäni tältä mummolta hyvät harmittelut, ihan jonniijoutava tutkimus ja myöhän tehhään tässä iässä jo muutennii mitä halutaan.

Ja niihän myö tehtiin viime kesänähii. Olin mänössä vielä enempi yli-ikäsen ystäväpariskunnan kansa Kuopiorokkiin ja hyö ilimotti eellisenä päivänä, jotta ota sittä kaljatölökki mukkaan. Ihmettelin vähä pyyntöö, vuan sittä kun kavunkulumassa tavattiin, selevis, jotta sehän kuuluu asiaan. Tölökit käissä näky kaikki muuttii sinne käppäsövän. Eikun suhhaatettiin tölökit auki, kippistettiin ja sittä käveltiin levveenä rintamana tölökistä hömpsyjä ottain vestarialuvetta kohti. Vuan pittää tunnustoo, jotta ei ihan hirveen kotosalle tuntuna se julukinen kävellessä ryyppeeminen.

Vestarilla otin sittä Popedan keikasta kuvia ja laitoin nuamakirjaan. Itestän en ottana, vuan tänä vuonna korjoon sennii virheen ja nyt laitan varkuttii jalakaan. Nehän on aina vähä tiukat, kun meinoo tuota rasvakerrosta vuan kertyä lissee ja lissee vyötäisille ja lanteille. Hiukset on ollu vuosia lyhyet, vuan pitäsköön ostoo pitkälettinen vestariperuukki ja pitänöönkö tuota venyä vielä yökerhoonii uamuyön hatunjakkoo kahtommaan. Siitäpähän suatta sennii ikärasistit, kele ja Vänärillä nähhään.

Kommentit

  • Jari Holopainen

    Tältä Savon muan rauhasta katsottuna näyttää siltä, että britit ovat exitinsä kanssa ihan pihalla. Eikös tuo lie sillä tavoin, elämä alkaa vasta 50 jälkeen.

  • Tuula Ärväs

    Kiitos kommentista. Niinpä, kummia kyselevät. Vanhemmiten elämä toisaalta helpottuu, vaikka yks läheinen sanoikin, että täytettyään 50 tutuin paikka oli terveyskeskuksen odotushuone

Kommentointi on suljettu.