Posti palvelee

Tämän päivän lehessä oli kirjutettu, jotta posti alakaa leikellä kuluttajiin nurmikoita. Jutussa ei vielä ollu, vuan eikö nuo syksyllä ilimottane, jotta ruppeevat tekemään talavella lumitöitähii. Ja mikäpähän siinä, vuan sitä mietin, jotta minkämoisen pihan kerkiivät leikkoomaan puolessa tunnissa tai tunnissa, vuan onhan ne meleko ripsakkakinttusta sakkia.

Netissä ilimottivat, jotta palavelun voipi tilata postin verkkokaupasta. Nurmikko leikataan postinjakelun yhteyvessä tiistaisin,  kun sillon on vähempi postia jaettavana. Palavelun voipi ostoo kuukauven erissä ja hinta on 30 minutista joka tiistai 65 €/kk
60 minutista joka tiistai 130 €/kk. Ruohonleikkuu kuuluu olovan ensmäinen kotipalvelu, jonka kuluttaja voipi tilata Postilta. Kirjuttaavat kehittäväsä  kottiin tarjottavia palaveluja tuomaan lissee työtä postinjakeluun ja ehke ajatuksena on suaha vähä lissee rahhoo yrityksen kassaannii.

Jo vuos sitte kevväällä posti ilimotti, jotta laajentaavat palaveluitaan kodinhoitoon, vuan siitäpä ei oo sittä sen koommin kuuluna mittää ja ruohonleikkuusivuostolla kirjuttivat, jotta se onnii ensmäinen kotipalavelu, jonka kuluttaja voipi tilata, jotta puihin tais männä se vuon takanen. Vuan pallautellaanpa mieliin mittee se ois ollu.

Suunnitelmat tuntu sillon olovan meleko isollaan, kun kertovat, jotta ruokakuletuksen, ruuan lämmityksen ja vanhuksen kanssa seurustelun lisäksi posti tois ostokset, laittas kuappiin, siivois pois entiset pillaatunneet, tarkastas jiäkuapin siisteyven, veis roskat ja suattaspa pistellä jopa liäkkeet dosettiin. Näin tietennii heti sieluni silimin veli vankka valakoisen sinisessä puvussaan esliina etteen kietastuna lusikoimassa soppoo mummon suuhun ja hoputtamassa, jotta alahan Elli veellä velliä vähä kivakammin, tässä pitäs jo olla nuapurin Kallelle nappia jakamassa. Arvelin, jotta tuon minähii haluvaisin nähä. En vuan oo ihan varma haluanko entisten työkaveriin tulevan pyllyn pyyhintään. Siihenhän se postin hoivapalvelu myöhemmin ois voina laajentua. Vuan se onnii kitistynä pelekästää ateriajakeluihin.

Mietin sillon vähä lissee ideoita postin palaveluihin, vuan enpä keksinä tuota ruohonleikkuuta. Entisenä postilaisena kannustan keksimään eelleen uusia ideoita, jotta eivät tarviis ihan koko porukkoosa pistee pihalle. Tietenniippä haluvan pistee lusikkan siihennii soppaan ja avustoo vähä mietinnöissä.

Mietin vuos sitte, jotta voishan postinjakaja hoitoo yksinään kotona oloviin koiriin kusetusta reitillään ja lenkittäs niitä siinä samalla. Sen lisäks arvelin, jotta voiskoon posti hoijella iltapäiväkerhonnii hommia, kun posti tulloo nykysin myöhempään ja myöhempään. Voisivat ottoo muutaman lapsen mukkaan reitille. Lasten kunnon huonontumista valitetaan ja siinäpä se kohhois, kun ramppois rappusia ja pitkin katuja jakajan mukana ja voishan siinä työnnellä vähä kärriäkii apuna.

Ja postilla vois olla hyvät markkinat parisuheasioissahii. Suomessa on paljo sinkkutallouksia ja syvänystävee vailla olovoo porukkoo. Posti vois yhistee tinderin ja Suomi24 ja laittoo nimeks vaikka Postilove. Jakajathan on perillä kaikesta, ne tietää muun muassa sinkkutallouvet. Kuluttaja vois ostoo semmosen palvelun, jossa tekis itestään jonniisortin profiilin, jonka posti jakas mainospostiläpyskässään tietyn alueen sinkkuasiakkaille ja sopivan aijan piästä, nykymualiman kiiressä huomenna, tulis mahollinen morsian/sulhasehokas jakajan mukana ja palavelun tillooja vois sitte lyyvä oven nenän eessä kiinni, jos ehokkaan nuama ei miellyttäs.

Vuan jos sattussii tulemaan mätsi, niin eikun posti mukkaan jatkojärjestelyihin ja myöhemmmin jopa kihlajais- ja hiäjärjestelyihin. Mikäpä sen mukavampi, kun postinjaon ohessa toimia amorina, suattoo immeisiä onnellisuuven lähteille. Voishan siinä olla mukana miettimässä mukavia rehvipaikkoja ja sittä viimen kuletella morsiusparia postin koristellulla autolla kirkolle ja juhlapaikalle. Tulispa autoillehii käyttöö viikonloppuna, kun muutenhan ne taitaa olla ihan tyhjänpanttina. Tietysti tästä palavelusta muokattas uus tosi-teeveesarja nimeltään ensitreffit postiluukulla.

Kaikki ei haluva parisuhetta, mut yksinäisyys ylleesähii on isompia ongelmia tämän päivän mualimassa. Oiskoon niillä jakajilla aikoo pientä maksua vastaan käyvä jututtamassa itekseen turjottavia immeisen tarpeessa olovia. Enkä tarkota tällä mittää seksipalaveluja, vuan ihan oikeeta juttuseuroo. Ei siinä tarviis tuntikausia turista, vähempihii riittää hyvän mielen tuomiseen ja suattas sopia mitotuksiinnii. Muaseuvulla oli aikanaan palavelu, lie vielähii, jotta postilaatikkoon laitetaan viiri tiijoks, jotta jottai postia on lähössä. Sitä vois käyttee tähän jutteluseuroo vailla oloviin tiijotukseen. Postiluukusta vois laittoo roilottamaan viirin sillon kun yksinäisyys alakaa ylivoimasesti ahistammaan.

Jotennii nuo postin suunnitelmat tuntuu vähä hassuilta (ai omat ei), vuan niihän sitä pitäs muutennii männä laatikon ulukopuolelle ja ruveta innovatiiviseks. Sitä mietin, jotta voiskoon tuon nurmikonleikkuupalavelun tilata muutahii kautta, kun pelekästän netistä. Vuan toivotan onnee yritykselle ja laitan terveisiä entisille työkaveriloille, kettee siellä nyt ennee on töissä, jotta keksikeehän lissee hyviä ideoita ja hyviä ruohonleikkukeliä kesälle.